Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy és honnan tudok Intellige...

Hogy és honnan tudok Intelligender baby tesztet venni, rendelni?

Figyelt kérdés

Mostanra terveztük a 3. kisbabánkat,úgynéz ki hogy sikerült teherbe esnem,de már olyan kíváncsi vagyok a nemére,mivel itthon van már 2 kisfiúnk,és szeretnénk mellé egy kis hugicát is.Olvastam,hogy nálunk ilyet nem lehet kapni,csak külföldről rendelni.Ez tényleg igaz?

tudom,hogy csak a 10. hét után kell elvégezni a tesztet,de az még mindig előbb van,mint az uh vizsgálat,főleg,ha nem mutatja meg.

2013. okt. 22. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Tesztet nem tudom,hogy honnét tudnál szerezni,de nekem is két fiú után lett a kislány,a fiúkkal az első 6 hétben semmi tünetem nem volt,de a kislánnyal a beágyazódástól minden tünet a szülésig.Igaz azt mondják minden terhesség más,de én a lánnyal nagyon megszenvedtem,míg a fiukkal semmi gondom nem volt.
2013. okt. 22. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is pont így vagyok ezzel.Semmi rosszullét nem volt a fiúkkal,most arra várok,hátha lesz egy kis émelygés,hányás...

Anyukám is végigszenvedte az első trimesztert velem,de a fiúkkal semmi nem volt neki sem.

2013. okt. 22. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Leírják, hogy itt van nemzetközi kiszállítás is, és hogy ez esetben kb. 5-7 munkanap alatt ér ki a termék!

Drukkolok, hogy kislány legyen, és nagyon boldog babavárást kívánok! :)

27+3 hkm

2013. okt. 22. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a linket.Sajna nem tudok angolul,de majd valahogy ,valakivel lefordíttatom,mert gondolom regisztrálni is kell.
2013. okt. 22. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

3-as vagyok!

Igen, regisztrálni is kell, de ha angolos segítséget tudsz kérni, biztos, hogy menni fog, úgy láttam, az sem bonyolult!

Sok sikert! :)

2013. okt. 24. 17:24
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. okt. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!