Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 nap múlva töltöm a 29....

2 nap múlva töltöm a 29. hetet. Lehetnek jóslófájásaim?

Figyelt kérdés
Néha olyan érzésem van, mint amikor mensiztem..olyan fura, tompa fájdalom, nem görcs, csak érzem a pocakomat alul....Segítsetek, kicsit megvagyok rémülve
2008. júl. 7. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Az kicsit túl korai lenne! Korábban nem éreztél görcsöket? Főleg az idő tájban, amikor a ciklusod szerint meg kellene jönnie? Vagy ezek a fájdalmak erősebbek?

Lehet, hogy csak a babó helyezkedik, a maminak nem mindig túl szerencsésen. Nekem a gyomromba szokott belerúgni...hát az sem semmi!

Ha nyugtalan vagy, inkább hívd fel a védőnőt vagy dokit, vagy menj el hozzájuk, de semmiképp ne idegesítsed magad addig, amíg nem muszály!

2008. júl. 7. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazából azért vagyok kicsit ideges, mert már fejvégű fekvésben van a babóm, a derekam majd' leszakad, állandóan...nem tudom mi ez, de kicsit aggódom.
2008. júl. 7. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 33 héttől voltak. Neked is lehetnek, legközelebbi orvosi vizsgálatkor kérd a dokit nézze meg a méhszájad. Legfeljebb pihenést ír elő a doki. Nyugi, a jóslókkal is nagyon sokáig lehet húzni. 7 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 7. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos lehetnek, nekem is ekkor kezdődtek. Mehrövidült a méhszályam is a felére. Azóta heti kontroll van, mindentől eltiltottak, és nem kevés gyógyszert szedek hogy kisbub még bent maradjon. Holnap töltöm a 35.hetet, minden ujabb napnak örül a doki. Nem akarom a frászt hozni rád, de inkább kérdezd meg az orvost, és nézesd meg a méhszály állapotát.
2008. júl. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!