MIlyen csodaszerek vannak hányinger és hányás ellen?
Második terhességem, és már most eszeveszett rossz, hogy reggeltől estig folyamatosan hányingerem van, semmilyen kaját nem kívánok, nincs olyan amit szívesen ennék, csak azért eszem mert tudom, hogy kell. Hányok is, ma reggel pl két korty vizet ittam az jött vissza 3szor annyi. Nekem ez új, mert kisfiammal is voltak émelygéseim és hánytam egyszer-kétszer, de ott tudtam, hogy az édestől így azt kerültem és semmi bajom nem volt. MOst sóstól, édestől, mindentől undorodom, és folyamatos rossz érzés van a gyomromban.
MIvel lehet ezt enyhíteni?
Én a 26. hétig küzdöttem a hányingerrel. Reggel és napközben semmi bajom nem volt, de délután 5-től olyan voltam, mint egy élőhalott.
Ami valamennyire segített az a kóla és a fagyasztott gyümölcs szopogatása.
Ja, meg a bodzacukor. Ez utóbbi érdekes, mert akkor hetente elszopogattam vagy 3 zacskót, de ha most meglátom valahol, hát olyan hányinger fog el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!