Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet terhesség jele?

Szerintetek lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés

Párommal 3 hete voltunk együtt védekezés nélkül. Kb. 2 hete érzem, hogy reggel hányingerem van, és nagyon szédülök, plusz azóta étvágyam sincs. Tesztet még nem mertem csinálni, 1 hét múlva kellene megjönnie, de nem szeretném, hogy beleéljem magam, aztán meg semmi.

Szerintetek van esély rá? (nagyon szeretnénk már babát) Nektek milyen tüneteitek voltak ezidőben?

Előre is köszi. 24/N

2013. okt. 19. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig tart a ciklusod? Ha 28 naposak és harom hete voltatok együtt és még egy hét van a menzeszig, akkor egy olyan időszakban voltatok együtt, amikor nem igazán termékeny egy nő. Ennek ellenére ha nem védekeztetek lehet arra esély persze, hogy terhes lettél. Ebben az esetben viszont már csinálhatsz nyugodtan tesztet. Három héttel az együttlét után minden teszt kimutatja a terhességet. Drukkolok!
2013. okt. 19. 17:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a tesztet, negativ lett. :( Nagyon csalodott vagyok. :'(
2013. okt. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!