Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség jele ez már?

Terhesség jele ez már?

Figyelt kérdés

Párommal ebben a hónapban 11-én 12-én és15-én voltunk együtt, hogy baba legyen. Két napja feszül a hasam alja és egyhe hányingerem van. Lehet, hogy sikerült vagy amolyan bebeszélem magamnak érzések lehetnek? Érdemes tesztet csinálnom vagy várjak még?

Előre is köszönöm!

28/N

2013. okt. 18. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
ilyen hamar nincsenek tunetek,en is leghamarabb 6 hetes terhesen ereztem ezeket. Drukkolok :)
2013. okt. 18. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a tünetek még nagyon koraik lennének, ma még csak 18-a van! Legalább 2 hét, de inkább több kell, hogy legyenek tüneteid! De attól még lehetsz terhes! Sajnos velem is volt olyan, hogy minden tünetem "megvolt" és nem voltam terhes, csak a stressz miatt:(
2013. okt. 18. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A teszt nem mutatná ki még! Számolj rá aktus után 14-15 napot! Vagy várd meg a nemvártat!
2013. okt. 18. 09:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor tényleg csak amolyan fantom érzések mert nagyon szeretném :(

Köszönöm a válaszokat :)

2013. okt. 18. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
csak bebeszéled. ovu utáni 10 napon belül semmi jele nem lehet. Akkor van a beágyazódás. Mégha sikerült is akkor is mégcsak épp hogy megtermékenyült és még halad lefelé a améhed felé. Sajnos ha valaki nagyon akar babát simán tud produkálni testi tüneteket. Mi évek óta várjuk a babát és az elején sokszor bemeséltem tüneteket. Volt fémes szájiz hányinger, kivánosság, höemelkedés stb. Baba mégsem volt soha:(
2013. okt. 18. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben a hónapban? hú, az kicsit korán van! várj min.2hetet szerintem.
2013. okt. 18. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez kicsit még korai. Ha az ember valamit nagyon akar, akkor hajlamos tüneteket is produkálni.:)

Várj a nem vártig a tesztel.

2013. okt. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!