Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félidő után jelentkező tünetek?

Félidő után jelentkező tünetek?

Figyelt kérdés
Azok a szerencsések közé tartozom,akiknek eddig semmi panaszuk nem volt.(22.hetet kezdtem),és tényleg semmi de semmi bajom nem volt.tegnap viszont rám tört a rosszkedv,fájt a hátam,égett a gyomrom.Babuka rendesen mocorgott ahogy szokott.már korán ágyba bújtam,elege volt mindenből.most már ez lesz???vagy a hirtelen rossz idő tette be a kaput?komolyan életkedvem 0.ma már talán egy fokkal jobb.más is van igy?
2013. okt. 17. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sincs kedvem semmihez. De van már egy gyerekem és éppen olyan időszaka van hogy le se tojja bármit mondok... Apja meg sosincs itthon. Szóval foshangulatom van.
2013. okt. 17. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:

A levertség fáradtság megvan. A gyomorsav úgy 2 hete random kínoz. A derékfájás meg egyenesen kegyetlen. Kb menni ugy megyek mint aki besz*rt; az àgyban is alig tudok 1ik oldalamról a másikra fordulni... Bele se merek gondolni mi lesz majd a vége felé....

23hkm

2013. okt. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!