Félidő után jelentkező tünetek?
Figyelt kérdés
Azok a szerencsések közé tartozom,akiknek eddig semmi panaszuk nem volt.(22.hetet kezdtem),és tényleg semmi de semmi bajom nem volt.tegnap viszont rám tört a rosszkedv,fájt a hátam,égett a gyomrom.Babuka rendesen mocorgott ahogy szokott.már korán ágyba bújtam,elege volt mindenből.most már ez lesz???vagy a hirtelen rossz idő tette be a kaput?komolyan életkedvem 0.ma már talán egy fokkal jobb.más is van igy?2013. okt. 17. 11:57
1/2 anonim válasza:
Nekem sincs kedvem semmihez. De van már egy gyerekem és éppen olyan időszaka van hogy le se tojja bármit mondok... Apja meg sosincs itthon. Szóval foshangulatom van.
2/2 anonim válasza:
A levertség fáradtság megvan. A gyomorsav úgy 2 hete random kínoz. A derékfájás meg egyenesen kegyetlen. Kb menni ugy megyek mint aki besz*rt; az àgyban is alig tudok 1ik oldalamról a másikra fordulni... Bele se merek gondolni mi lesz majd a vége felé....
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!