Egy kellemetlen, "szeles"kérdés?
nem vagy vele egyedül...
De szerencsére nekem csak időszakosan jön elő, ilyen hullámokban.
Jaj ne is mondd!!!! képzeld, nekem ez már a második terhességem, és másodjára élem át :) pl. anno rettegtem, hogy nehogy "beégjek" egy véletlen pukival, de megtörtént. akkor azt hittem, menten elsüllyedek és hogy ennél "gázosabb" szituba már soha sem kerülhetek. most már tudom: DE!!! kétszer ugyanabba a "folyóba"...
és tényleg nem tehet mást az ember, mint a babára fogja. nekem a nagyfiam valóban nagy pukis lett, biztosan a mostani pocaklakóm feneke is durrogni fog, miután kibújt :)
Szia én is...pukázom...:-))
azt hittem elmulik de csak rosszabb....
ez van...
Hú,de jó,akkor nem csak én voltam ilyen szellentős!
Nem is lehet visszattartani,én próbáltam!
A férjem csak mosolygott és pukisnak hívott:-)!
Itthon még oké, de nyilvános helyen szó szerint elég gáz!!!
Ha megszültök,pár hét alatt ez is rendeződik,amikor visszakerülnek a belek a helyükre!
Addig is kitartás!
Szia
Szülés után normalizálódik a helyzet ne aggódj. Én 3x csináltam végig a legcikibb most a 3.-nál volt csak annyit mondok ˝szegény dokibácsi˝. És valóban kis gázgép mind a három itt kinn is de a kicsi viszi a prímet a maga 3 hónapjával.
Én is "gázos" vagyok a legelejétől, de hát ez van. :-) Nincs mit tenni, aminek ki kell jönnie, az ki fog jönni.
18h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!