Olyan kismamák véleménye, tapasztalata érdekelne akik beadatták a H1N1 elleni védőoltást?! Én ma megyek beadatni!
31 hetes kismama vagyok, a magánorvosom akiben maximálisan megbízom azt javasolta hogy mínél előbb adassam be az oltást. A babának nem lehet baja tőle, és ez nem élő vírus, sokkal kevésbé agresszív mint a szezonális influenza elleni oltás, és ez nem betegít meg!
Olyanok Tapasztalata értedekel akik már beadatták az oltást!!!
Szia! Én ugyan még nem adattam be az oltást,de holnapra van időpontom. Találtam valamit,ami talán megnyugtat téged is!!!
Érdemes elolvasni:
Szia!
Én múlt héten pénteken kaptam meg az oltást, mind a H1N1, mind a szezonális influenza ellen. Nem lett semmi tünetem tőle, pedig nagyon féltem. A háziorvosom és a nőgyógyászom is javasolta, szerintük teljesen veszélytelen, míg a 40-41 fokos láz, amivel a H1N1-es influenza jár, végzetes lehet a baba számára. Hetekig rágódtam rajta, most egy kicsit megkönnyebbültem.
17 hetes kismama
Szia!
Egyszerre kettőt kaptál? Szerintem azért vagy beteg. Nekem nem adták be mert nagyon gyengíti az immunrendszert a kettő együtt meg kiüthet! Veled ez történt? 2 hét múlva kapom az influenza ellenit most csak a h1n1- re kaptam meg!
A 4. válaszadó vagyok. Ahogy írtam, egyszerre kaptam meg mindkét védőoltást. A háziorvosom és a nőgyógyászom szerint is egyszerre beadható mindkettő,nem terheli meg jobban a szervezetet, mint egy... A környezetemben mindenki egyszerre kapta meg, és senkinek nem volt semmi baja.
Arra kell nagyon figyelni, hogyha bármit érzel a beoltás előtt pl. torokfájás, hőemelkedés, rossz közérzet stb., akkor feltétlenül jelezni kell, mert akkor nem oltanak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!