Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?
Nekem nem mondtak ilyet. Én annyira kivoltam utána, hogy hazamentem és csináltam egy jó nagy szalonnás rántottát.
2013. okt. 16. 09:33
2/11 anonim válasza:
Nekem sem mondtak semmi ilyet. Nem értem miért mondta ezt a dokid, talán mert abba a cukros löttybe sok a szénhidrát és aznap nehogy sok legyen? nem tudom.
2013. okt. 16. 09:38
3/11 anonim válasza:
Nekem sem mondtak ilyet. Viszont olyan mértékű ez a terhelés, hogy normál esetben amúgy sem kívánod majd a szénhidrátban gazdag ételeket. Első! A szalonnás rántotta pont jó, mivel sem a tojás, sem a szalonna nem tartozik a magas szénhidrát tartalmú ételek közé. (csak magas kalóriatartalmú, de ez más kérdés)
2013. okt. 16. 09:38
4/11 anonim válasza:
Nem mondott ilyet a dokim
ÉN nekem úgy meghajtotta a gyomrom az a bűnrossz lött Hogy csak na...
Vérszegény vagyok így előre felkészültem többféle kajával
Fornetti,csoki,szendvics
Hiába,mert rosszul lettem még a kórházban,és csak egy fél csoki ment le
Szerintem azt egyél ami jól esik...de mindenképp laktató legyen hogy pótold a elvesztett energiát
2013. okt. 16. 09:39
5/11 anonim válasza:
cukros kismama vagyok, és ugyanúgy kell ennem terhelés után, mintha semmi nem történt volna.
csak a reggelit kell kihagynom a lötty után, a tízórai már mehet
2013. okt. 16. 10:00
6/11 anonim válasza:
nálam zsemle+tej kombináció volt, nem a cukros borzalom, bármit lehetett enni utána
2013. okt. 16. 10:16
7/11 anonim válasza:
Talán mekis almáspite volt az első, amit megettem a cukorterhelés után. Ilyenről még én sem hallottam.
2013. okt. 16. 11:11
8/11 anonim válasza:
Nekem sem mondták, de bár mondták volna...
Borzasztó éhes voltam mire beértem a munkahelyemre utána és bevágtam egy tescos backonos kiflit, és baromi rosszul lettem utána, vert a víz, leizzadtam, és azt hittem megpusztulok. Utána beszéltem a nővéremmel, aki ápolónő és mondta, hogy nem volt a legszerencsésebb választás, mert a szervezetemben jól működnek a folyamatok, és ezért elkezdte őrült módjára termelni az inzulint a reggeli sokk után (részletesen elmagyarázta mi történik ilyenkor, műr nem emlékszem, nem értek hozzá), és azért volt ez...és hogy ezt elfelejtik mondani a kismamáknak, hogy ha jól működik a szervezet, akkor előfordulhat ilyen a jó szénhidrátos bekajálás után!
Úgyhogy legközelebb tuti körültekintőbb leszek :)
2013. okt. 16. 11:14
9/11 anonim válasza:
Én rendszeresen járok terhelésre, nem csak terhesség alatt, hanem egyébként is, mert ilyen problémám van. Sosem mondták ezt, pontosan ugyanúgy kell élnem azt a napomat is, mint a többit, terhelés után, amikor végeztünk, megehetem a reggelimet, amit magammal viszek, és utána folytatódik a napom a szokásos mederben.
2013. okt. 16. 11:44
10/11 anonim válasza:
Nekem sem mondott ilyent a dokim, de logikus a tanácsa, hiszen eleve az a szirup, amit meg kell ilyenkor inni, hatalmas sokk a szervezetnek, szénthidrátdús kajával meg csak tovább terheljük a szervezetünket. Én személy szerint megittam kb. 1 liter vizet és ettem egy sós péksütit :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!