Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit ettetek cukorterhelés...

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Figyelt kérdés
Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

2013. okt. 16. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem mondtak ilyet. Én annyira kivoltam utána, hogy hazamentem és csináltam egy jó nagy szalonnás rántottát.
2013. okt. 16. 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem mondtak semmi ilyet. Nem értem miért mondta ezt a dokid, talán mert abba a cukros löttybe sok a szénhidrát és aznap nehogy sok legyen? nem tudom.
2013. okt. 16. 09:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem mondtak ilyet. Viszont olyan mértékű ez a terhelés, hogy normál esetben amúgy sem kívánod majd a szénhidrátban gazdag ételeket. Első! A szalonnás rántotta pont jó, mivel sem a tojás, sem a szalonna nem tartozik a magas szénhidrát tartalmú ételek közé. (csak magas kalóriatartalmú, de ez más kérdés)
2013. okt. 16. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem mondott ilyet a dokim

ÉN nekem úgy meghajtotta a gyomrom az a bűnrossz lött Hogy csak na...

Vérszegény vagyok így előre felkészültem többféle kajával

Fornetti,csoki,szendvics

Hiába,mert rosszul lettem még a kórházban,és csak egy fél csoki ment le

Szerintem azt egyél ami jól esik...de mindenképp laktató legyen hogy pótold a elvesztett energiát

2013. okt. 16. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:

cukros kismama vagyok, és ugyanúgy kell ennem terhelés után, mintha semmi nem történt volna.

csak a reggelit kell kihagynom a lötty után, a tízórai már mehet

2013. okt. 16. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
nálam zsemle+tej kombináció volt, nem a cukros borzalom, bármit lehetett enni utána
2013. okt. 16. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Talán mekis almáspite volt az első, amit megettem a cukorterhelés után. Ilyenről még én sem hallottam.
2013. okt. 16. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem mondták, de bár mondták volna...

Borzasztó éhes voltam mire beértem a munkahelyemre utána és bevágtam egy tescos backonos kiflit, és baromi rosszul lettem utána, vert a víz, leizzadtam, és azt hittem megpusztulok. Utána beszéltem a nővéremmel, aki ápolónő és mondta, hogy nem volt a legszerencsésebb választás, mert a szervezetemben jól működnek a folyamatok, és ezért elkezdte őrült módjára termelni az inzulint a reggeli sokk után (részletesen elmagyarázta mi történik ilyenkor, műr nem emlékszem, nem értek hozzá), és azért volt ez...és hogy ezt elfelejtik mondani a kismamáknak, hogy ha jól működik a szervezet, akkor előfordulhat ilyen a jó szénhidrátos bekajálás után!

Úgyhogy legközelebb tuti körültekintőbb leszek :)

2013. okt. 16. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen járok terhelésre, nem csak terhesség alatt, hanem egyébként is, mert ilyen problémám van. Sosem mondták ezt, pontosan ugyanúgy kell élnem azt a napomat is, mint a többit, terhelés után, amikor végeztünk, megehetem a reggelimet, amit magammal viszek, és utána folytatódik a napom a szokásos mederben.
2013. okt. 16. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem mondott ilyent a dokim, de logikus a tanácsa, hiszen eleve az a szirup, amit meg kell ilyenkor inni, hatalmas sokk a szervezetnek, szénthidrátdús kajával meg csak tovább terheljük a szervezetünket. Én személy szerint megittam kb. 1 liter vizet és ettem egy sós péksütit :)
2013. okt. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!