24 órás vérnyomásmérőt kapok holnap. Kérdésem lent?!
Sziasztok!
19 hetes vagyok,soha nem volt magas vérnyomásom,mindig normális 120/80 volt.
A 14 héttől mért a védőnő egyszer 145/90-et,majd 140/90-et...Most 18 hetesen voltam belgyógyászaton 150/90-et mértek!
És tegnap voltam ismét védőnőnél,ahol 133/80 volt.
Ennek alapján holnapra beutaltak 24 órás vérnyomásmérő felszerelésére.
A párom sajnos külföldön dolgozik és pont holnap ér haza,és már jelezte,hogy már nagyon szeretne hancúrozni és természetesen én is nagyon kívánom már őt.Szabad szeretkezni abban a 24 órában,még a kütyü rajtam van?
Sajnos elég keveset tudunk együtt lenni még egy darabig,és már hiányunk van. :)
Köszönöm :)
Mindent szabad, ami nem rongálja meg a készüléket. Ezen felül célszerű kerülni az olyan tevékenységet, amelyik a mérés pontatlanságához vezet.
A szex nem tiltott. Elsővel sületlenséget ír. Mindent ugyanúgy kell tenni, mint rendesen. Igen, megemeli a vérnyomást, de egészséges embernél nem kórosan.
Jobb is, ha addigra leveszik. :)
Nekem is volt fenn, igaz, én el voltam tiltva a szextől, de elég illúzió romboló, amikor éppen közeledsz a legjobb részhez, elkezd zümmögni a kütyü. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!