Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhen kívüli terhes vagyok?

Méhen kívüli terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:

j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:

korai grav?

grav.extraut?

2013. okt. 15. 20:08
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
lemaradt, hogy 14mm-es a méhnyálkahártya, kicsit megvan nagyobbodva a méhem (ezt tapintással érezte) a mai hcg-m 1617. Holnap kell vissza mennem uh-ra
2013. okt. 15. 20:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem van egy cisztád, ezen kívül méhen kívüli terhességre gyanakszik az orvos, vagyis a gravidis extraut azt jelenti. Javítson ki más, ha nem így van.
2013. okt. 15. 20:15
 3/18 anonim ***** válasza:
A grav extrauterin a méhen kívülit jelenti. Gondolom azért a kérdőjel, mert nem tudta eldönteni. Más tüneted nincs? Barnázás? Mikor lett volna esedékes a mensid?
2013. okt. 15. 20:15
 4/18 A kérdező kommentje:
és a cysta nem lehet maga a méhen kívüli terhesség?
2013. okt. 15. 20:16
 5/18 anonim ***** válasza:
A hcg egyértelműen magas, terhességnél szokott ilyen értékű lenni szerintem, ha méhen belül nem lát petezsákot, akkor az jelentheti azt, hogy sajnos kívül van valahol. De az is lehet, hogy kis terhesség és azért nem látja, nem?
2013. okt. 15. 20:17
 6/18 A kérdező kommentje:
nincsen semmi nem barnázom. szept8-án volt meg utoljára.
 7/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem te tettél fel egy kérdést már ezzel kapcsolatban? :) Leírtam ott, hogy szerintem túl korán voltál orvosnál és ezért nem látott semmit, a HCG szint pedig elég magas, így kicsi az esélye a méhen kívülinek. Így módosul a képlet, hiszen, nyilván, míg nem lát petezsákot a doki, méhen kívülire is gyanakodhat, de nem valószínű, hogy az lenne. Most már ne idegeskedj :) Minden rendben lesz!
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát, akkor petezsákot látna, nem cisztát, bár ez a cisztikus képlet bármi lehet.
2013. okt. 15. 20:18
 9/18 A kérdező kommentje:
5 hetes 1 naposan vizsgált először
2013. okt. 15. 20:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell javítanom a válaszoló társamat, méhen kívüli terhességnél ugyanúgy magas a hcg, mert ott ugyanúgy elindul a terhesség, csak sajnos nem a helyén. Nekem is volt 5 éve, semmi tünetem nem volt, minden terhes tünet megvolt, csak épp a bal petevezetékben akadt el. :(
2013. okt. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!