Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik véletlenül...

Kismamák, akik véletlenül estek teherbe, ezt konkrétan hogyan kell érteni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert egy csomószor hallom/olvasom, hogy ez meg az terhes lett, de nem tervezték a gyereket...stb. Sajnos egyik ilyen anyukával sem vagyok elég jó viszonyban, hogy így konkrétan rákérdezzek, hogy mégis hogyan lehet véletlenül teherbe esni és meglepődni?

Ha nem húzunk gumit és szexelünk, akkor már van esélye a gyereknek, tehát ha gumi nélkül szexelünk és nem használunk esemény utánit, akkor hol a meglepetés?

Ha elszakad a gumi, az látszik. Ha látjuk, és nem veszünk be esemény utánit, megint oda a meglepetés. (Esetleg van olyan, hogy nem látszik?)

Tehát minden véletlen terhesség fogamzásgátló, spirál...stb. mellett jön létre? Vagy tényleg, hogy van ez?

Nálatok hogy volt? Engem nagyon érdekelne. Mert elvileg, ha valaki védekezés nélkül szexel, akkor az az én szótáramban nem véletlen teherbe esés, mert akkor ezzel elvileg számolunk.

Azért kérdezem, mert mi mindig rendesen védekezünk (ha kell esemény utánit is beveszek) és szeretném tudni, hogy tulajdonképpen mennyire is kell számolni nem várt balesettel?

Köszönöm aki megosztja velem a tapasztalatait.

2013. okt. 15. 16:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És a megszakítással úgy estél teherbe, hogy nem sikerült kihúzni, vagy az egyik elkószált sperma volt úszó bajnok? Ha szabad ilyet kérdezni :D
2013. okt. 15. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Utólag én is megkérdeztem az apukát. Aztán végülis megmondta, hogy sejtette, hogy nem volt elég gyors, de nem gondolta, hogy ez lesz belőle. Szóval azt hiszem, én majd elég hiteles forrás leszek, ha a gyereknek a fogamzásgátlást kell majd emlegetni.
2013. okt. 16. 10:47
 13/16 A kérdező kommentje:
:D Így megy ez, de igazából, ha valaki nem bánja annyira a gyereket, nem is baj, de kamaszkorban pl. elég cikis egy ilyen baleset. Én mondjuk már nem vagyok kamasz, de jelenleg nem örülnék, bár a szüleim nem bánnák már, ha babázhatnának. Mindegy én azért inkább vigyázok.
2013. okt. 16. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem se nincsenek olyan "véletlenek".

Mi 5 éven keresztül megszakitásossan védekeztünk, de annak idején (szerencsére, mivel fiatalabb voltam) nem maradtam terhes, szakitottunk is egy jó évre (semmi köze a terhességhez), most úgy kb 8 hónapja vagyunk új pár, decemberben már házaspár, 11 hetis terhes vagyok, egyetlen alkalommal nem védekeztünk :) és most a legboldogabbak vagyunk :)

2013. okt. 30. 21:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Ez hamar összejött :)
2013. okt. 30. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, köszi :) Elirtam picit, nemúj pár, hanem újra pár, szóval ugyan arról a személyröl van szó :)
2013. nov. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!