Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Valaki kérem...

Mit tegyek? Valaki kérem segítsen!

Figyelt kérdés

Második gyermekem várom és még ilyenbe sosem volt részem.41+2 napos terhes vagyok,és már jó pár napja,hogy esténként és hajnalban nagyon erős derék fájásom van.Azonban fájásaim nincsenek.Csütörtökön kell befeküdnöm lehet indítanak,de nem biztos.Én nagyon szeretném ha spontán indulna be,mindent megpróbáltam amit lehetett.Séta,fűszeres étel,szex,sok mozgás...de semmi eredménye nem lett.A pici nagyon jól érzi magát bent.Első gyermekemmel se volt semmi előjele aggódtam is,hisz már megvolt az idő,hogy mikor kell befeküdnöm.De beindult úgy,hogy csak egy napot husztam rá.Sokan azt mondják,hogy a lányok előbb kibújnak mint a fiúk.És most fiút várok,sokat stresszelek,és aggódok,hogy mi lesz.Éjszakákat forgolódok és nem csak azért mert már nehéz hanem mert lelkiekbe magamat okolom.Nem tudom miért nem akar beindulni a szülés.Az első terhességemmel nagyon boldog voltam,nagyon vártam,és sokat tudtam foglalkozni vele.De most,hogy másodszor várok gyermeket a másfél éves gyermekemtől nem jutott annyi időm arra,hogy annyit foglalkozzak a terhességemmel.Eleinte nem is tudtam elfogadni,hogy újra gyermeket várok kellett idő még feldolgozzam,és megszeressem.Sokat okolom magam,de tudom változtatni már nem tudok rajta.De vissza térve már kétségbe vagyok esve,és rettegek,hogy hiába reménykedem de nem fog beindulni.Nehéz is,hisz nem tudom kivel ezt megosztani mert a családom úgy gondolja,hogy a természet majd tudja,hogy mikor jött el az ideje.Csak,hogy én hiába szeretnék várni félek,hogy az orvosok ezt nem értik meg.Már Hétfőn bekellet volna feküdjek,de nem akartam és nem csak azért mert itt hol nyugodtabb vagyok,és mert reménykedve kelek és fekszek le,hogy beindul a szülés hanem azért is mert nem tudom megoldani a kislányom elhelyezését.Senkinek se mondtam még el,de félek,hogy az orvosok ezért nem úgy látnak majd el és nem úgy fognak velem bánni ahogy azt szokták.Nem is tudom mért én vagyok ilyen helyzetben..félek..És már ketyeg az óra,hisz mindjárt ide ér csütörtök..Szerintetek mit tegyek?Valaki már volt hasonló helyzetben?Aki volt az,hogy dolgozta fel?

Már túl szeretnék lenni rajta,és kezemben tartani.És tudni,hogy egészséges.Ettől is félek mert első gyermekemet orvosokhoz hordom,de ez másik téma...

2013. okt. 15. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne is mond! Én még 2 napot lehúztam a kórházban mert állítólag valami fertőzést találtak a picimnél,ezért kellett még bent maradni pedig már én is pakoltam össze 4.-dik napon. Én lányom is hasonló helyzetben van amikor apuja itthon van,csak az én párom valamiért nem érzi át azt amit én vagy Te, kevesebbet foglalkozik vele, azt gondolja elég nagy már ahhoz hogy egyedül is játszon amíg ő ezt vagy azt csinál. de nem azért megy oda a gyerek hozzá mert nincs jobb dolga..Egyébként messze van tőletek a kórház ahol szülni fogsz?
2013. okt. 16. 09:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Értem.Hát szerintem hiányzik neki az ami még pár hónappal ezelőtt volt,hogy sokat volt vele az apa.(többet mint most) És így amikor itt hol van,megértem,hogy mindig vele akar lenni.Hát 40 km nél kicsit több.
2013. okt. 17. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahol én szülök, az a kórház sincs közel 60 km-rel van távolabb. az autón nincs műszaki, de áprilisig amikorra szülök, jó lenne megcsináltatni. különben a vonatjegy sem olcsó dolog.
2013. okt. 18. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!