Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes kismama vagyok,...

35 hetes kismama vagyok, napok óta rosszul érzem magam. Miért?

Figyelt kérdés
Napok óta hányingerem van, ki vagyok száradva, fáj a fejem, fáj a hasam, a lábam, mindenem.... második gyermekem várom, vele fitt voltam a szülés napján is, most viszont összeesek ha csak fel kell állnom, semmihez nincs erőm. Mit tegyek? Egyszerűen a kedvem is elmegy ez miatt mindentől, és elegem van az egész napi fekvésből... :(
2013. okt. 12. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Enyhe vírusfertőzés? Vagy ez a melegfront? Vagy amúgy is mindjárt szülsz? ;) Nincs két egyforma terhesség.
2013. okt. 12. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
A kisfiam enyhén meg van fázva, lehet miatta gyengültem le. De a fejem szó szoros értelmében szét akar durrani a fájdalomtól, lassan sírni fogok miatta. Ha ki kell mennem inni, az is megterhelő... csak aludni, aludni akarok... :( de már fáj az oldalam, a csípőm is tőle... taszít az ágy is... nemtudom.
2013. okt. 12. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( Kitartás, mindjárt vége! Ezt már guggolva is ki kell bírni!
2013. okt. 12. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy vérnyomásmérés nem ártana. A fejfájásra fájdalomcsillapítót vegyél be, ne szenvedj!
2013. okt. 12. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez eléggé influenzának tűnik. A férjem is 2-3 napig ezekre panaszkodott, tegnap este már láza volt, azóta is tart - influenza.

Ágynyugalom, ipari mennyiségű C vitamin és sok folyadék!

2013. okt. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!