Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik NEM adatják be...

Kismamik, akik NEM adatják be az oltást! Mivel segítitek az immunrendszereteket? Mondjuk a citromos teán kívül.

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 10. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap megiszok egy C-vitamin pezsgő tablettát,és emellett rengeteg gyümölcsöt eszek.Nem megyek tömegbe,rétegesen öltözködök,esélyt sem adva a megfázásnak :) És kerülöm azokat is,akik náthásak,vagy gyanús hogy betegek.A sólámpa egész nap megy,bár nem tudom ez segít-e,de a tudat,hogy segíthet,már sokat segít :)
2009. nov. 10. 13:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A zöldség és gyümi mellett vitaminok: Omega3, Elevit, C-vitamin...

Aztán mézes tea, hagymaleves, réteges öltözködés...

2009. nov. 10. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kivit eszem, mert abban is sok a C-vitamin. A fokhagyma is nagyon jó, mert tisztítja a szervezetet (jó fokhagymás pirítós, fokhagymás uborkasalát, fokahagyma leves....). Emellett én is igyekszem rétegesen öltözni. Elevitet szedek még és sok teát iszom, hogy az is mossa át a szervezetem. 33 hetes km
2009. nov. 10. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Teva-s C vitamin rágótabit szedek (500mg), szedek Oscillococcinum-ot heti 1-szer, és sokat mézes-citromos teázom, jól felöltözöm, sál mindig van rajtam, ami takar is, nem csak dísz :), ha úgy érzem, hogy kezd fájni a torkom, kamillával gőzölök, meg sós vízzel gargalizálok.

11 hkm

2009. nov. 10. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Béres Gravida, Bérescsepp+hozzá 50 mg-os C-vitamin, heti 1 Oscillococcinum
2009. nov. 10. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:

júj, fokhagymás pirítóst és is fogok csinálni! Nyami-nyami!

C-vitamin és a torkomra szopogatós tabit szedek, mert a párom kicsit meg van fázva. Mindennap mérem a lázamat, hogy van-e, sok gyümit eszek. Nem puszilózok ismerősökkel, tömegközlekedésen kerülöm az embereket, állandóan mosom a kezeimet. Rétegesen öltözködök, sőt, mióta meleg van, otthon sem igazán rakunk tüzet, nehogy túlmelegedjen a lakás, aztán kiizzadok, és ha kimegyek az udvarra, akkor meg megfázzak.

2009. nov. 10. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg savanyú káposzta,grapefruit,narancs.C-vitamin tablettában és pezsgőtablettában.

A fokhagymás pirítós nekem is beindította a fantáziámat.

2009. nov. 10. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
aszta,fokhagymás piritós,ez jó,nyami!!Hipp natal szirupot iszok,természetesebb,mint az elevit,gravida,szerintem.És persze amit kívánok épp gyümit vagy zöldséget.
2009. nov. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!