Kismamik, akik NEM adatják be az oltást! Mivel segítitek az immunrendszereteket? Mondjuk a citromos teán kívül.
A zöldség és gyümi mellett vitaminok: Omega3, Elevit, C-vitamin...
Aztán mézes tea, hagymaleves, réteges öltözködés...
Én Teva-s C vitamin rágótabit szedek (500mg), szedek Oscillococcinum-ot heti 1-szer, és sokat mézes-citromos teázom, jól felöltözöm, sál mindig van rajtam, ami takar is, nem csak dísz :), ha úgy érzem, hogy kezd fájni a torkom, kamillával gőzölök, meg sós vízzel gargalizálok.
11 hkm
júj, fokhagymás pirítóst és is fogok csinálni! Nyami-nyami!
C-vitamin és a torkomra szopogatós tabit szedek, mert a párom kicsit meg van fázva. Mindennap mérem a lázamat, hogy van-e, sok gyümit eszek. Nem puszilózok ismerősökkel, tömegközlekedésen kerülöm az embereket, állandóan mosom a kezeimet. Rétegesen öltözködök, sőt, mióta meleg van, otthon sem igazán rakunk tüzet, nehogy túlmelegedjen a lakás, aztán kiizzadok, és ha kimegyek az udvarra, akkor meg megfázzak.
Rengeteg savanyú káposzta,grapefruit,narancs.C-vitamin tablettában és pezsgőtablettában.
A fokhagymás pirítós nekem is beindította a fantáziámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!