Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr Csatlós Éva a Sote 1számu...

Dr Csatlós Éva a Sote 1számu női klinikán, ki tudja hogy milyen orvos? Mennyit kér egy szülésért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én 5 hónapja szültem nála császárral,de több ismerősöm is szült nála simán.Mindenki pozitív véleménnyel volt róla,nagyon aranyos,kedves.Én nem kérdeztem meg tőle hogy mennyiért vállalja,annyit adtam amennyit tudtam(30ezer),mert a terhesgondozásért igy is otthagytam nála jó sokat.Utána mentem kontrollra is hozzá,nem tette szóvá hogy esetleg keveselte volna.
2009. nov. 10. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
szia! én most is bent fekszem a sote I. szülészetén, sajna már szept 20 óta. a kórteremnek ő a szobaorvosa, de nekem nem ő a fogadott dokim. eszméletlen aranyos, kedves és segítőkész. van egy lány aki nála fog szülni, nincs ialkudott ár. annyit mondott, h a dok azt válaszolta ahogy tetszik gondolni.
2009. nov. 10. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2009. nov. 10. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Valaki tud esetleg magánrendelői telefonszámot a doktornőhöz?

Nagyon köszi!

2011. márc. 19. 19:05
 5/5 melutothné válasza:
06205087323 ezn lehet bejelenkezni hoza én is csak jot halotam rola
2011. nov. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!