Nem akarok lány gyereket?
megtudtam,hgy terhes vagyok,de azt szeretném,hogy fiam legyen,lányt nem akarok. mindig is ugy képzeltem el hogy fiam lesz csak az lehet.
egy lányal nem tudnék mit kezdeni ugy érzem!
nem is tudnám szeretni igqzán
Egyrészt de igen, tudnád szeretni, mert nem a nemi szervét szereti az ember a saját gyerekének, hanem a létezését, személyiségét, ŐT magát. Ezért tudnád szeretni.
Másrészt pedig sürgősen állj le erről a vonalról, mert 50%, hogy lány lesz, és ő sem ér semmivel kevesebbet egy fiúnál (már bocs, de egy lánynak ezt tudnia kellene, különben magad is elég mélyre minősíted, ahogy édesanyád és minden más nőt!). Ha pedig egy babát a saját édesanyja nem tudja úgy elfogadni, ahogy van, egy életre tönkre teheted lelkileg!
Harmadrészt pedig, ha ezt mind komolyan gondolod, akkor erős kritikával annyit tudok mondani, hogy ha a lányt nem becsülöd, fiút sem érdemelsz!
Hidd el, a kislány se szeretne egy olyat mint te, úgyhogy megnyugodhatsz. :-)
Neked nem való gyerek, de komolyan. Ez nem kívánságműsor. Más normális ember azért imádkozik hogy egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!