23 hetes terhesek hogy vagytok? Panaszok? Kilók? Hányadik baba?
Nekünk 2.baba,kisfiú lesz.
A derekam pokolian fáj és a fenekem is....
Jó nem mindíg leginkább ha ülök.Nem is bírok sokáig.
Hát igen sokat,8,5 kg ot híztam.....
Majd lemegy<..A lányommal 30kgot híztam,ami le is ment 8 hónap alatt.
A melleim most akkorák mint mikor a lányomat szoptattam....
Nekünk az első baba.Nagyon nehezen viselem.Fáj a derekam, csípőm, sokat keményedek.Ja igen, és a fáradtság...elviselhetetlen:(
4 kiló jött fel, de az most az utóbbi másfél-2 hétben.A hasam óriási, 112 cm, semmit nem tudok kényelmesen csinálni.
Talán ez a legnehezebb időszakom, alig várom a végét:)
En ugyan mar a 26. hetet kezdtem meg tegnap, de sok minden nem valtozott a 23. het ota, ugyhogy remelem nem haragszol, hogy valaszolok.
A masodik babamat varom, ugy nez ki, hogy csupa fius anyuka leszek. :-)
A korkulonbseg nalunk igen kicsi lesz, csupan 15 honap (tervezetten).
Nemreg volt tehat az elso terhessegem, ahhoz kepest ez nagyon jo. Nagyon jol erzem magam. Semmi panaszom, egeszseges vagyok, fitt, mozgekony, elvezem minden percet.
Az elsonel volt beverzesem, nagyon feltem vegig, sokat kellett pihenni, emiatt unatkoztam, emiatt ettem, emiatt hiztam 25 kg-ot, ami a vegere fizikailag nehez volt. Ugyanis igen vekony testalkatra hiztam ra ennyit, a szivem, az izuleteim nem elveztek. Akkor a mellem is sokat nott, sot, rengeteget. Szoptatni sajnos nem tudtam.
Szules utan minden lement rolam harom honap alatt kamatostol. Lusta kismami voltam akkor.
Most minden mas, mert a nagyobbik babam mozgasban tart, amiatt olyan fitt vagyok, hogy eszre sem veszem az allapotomat. Mozgekony vagyok, nem faj semmim, nem hizom sokat (eddig 5 kg). A pocakom sem hataslmas, bar eddig nagyobb, mint az elso terhessegnel volt ennyi idosen, en magas vagyok, igy kis pocakot eresztgetek, viszont az elso babam is negy kg-mal szuletett.
Most ekkorak vagyunk:
Csupan ket dolog zavaro: allandoan pisilni rohanok es sokkal tobbet kemenyedik a pocakom, mint az elso babammal.
22 hetesek vagyunk, és nagyon fittek. Annak ellenére, hogy híztam 10!!! kg-t, és vizesedik néha a lábam. A derekam inkább egy hosszú séta után fáj, de már rájöttem, hogy azért, mert még mindig úgy sietek, mint anno, pedig már a pocak is nagy, a súlypont is átesett - szóval rá kell szólnom magamra, hogy lassítsak.
Hajolgatásnál is úgy kapok észbe, hogy csak lassan, inkább guggolva. De ez van.
Az ujjaim kegyetlenül zsibbadnak (javarészt számítógéppel dolgozom), a lábam "csak" 2 számmal lett nagyobb (legalábbis csizmavásárláskor).
Még nem tudjuk mi lesz, mert szégyenlős volt, akárhogy beszéltem hozzá. És még sokat alszik, alig-alig mocorog.
Ja, 1. baba.
Az elején nagyon megviselt a terhességem a harmadik hónapban. Állandóan lement a vérnyomásom, összeestem, egyedül sajnos nem is tudtam sehová menni. Volt fenyegető vetélésem is. Mára már egészen jól vagyok, a terhességem alatt nem is hánytam. Most 23 hetes kismama vagyok és semmi panaszom nincs. Pocim alig van, 5 kg-ot híztam. Sokat mocorog a pici.
Minden jót a kismamáknak.
Nem is kicsi a pocakod....
Hú de irigyellek azért,hogy ilyen vékony vagy.
Èn alacsony vagyok,156cm,így minden kiló meglátszik rajtam......
Hogy tudsz ide képet feltölteni??
Mindenkinek bolog babavárást kívánok.
Koszonom!
Igy is vastagodtam mar, hiaba hiztam viszonylag keveset, erzem a testemen, hogy nem olyan feszes, mint nem-terhesen, de nagyobb bajom soha se legyen. :-)
Kepfeltoltes: a www.kepfeltoltes.hu oldalon te is tudsz felrakni ingyenesen, csak talozassal kivalasztod a kepeket a gepedrol, megadsz egy e-mail cimet es levelben pillanatokon belul megkapod az altalad feltoltott kepek linkjeit, amit barhova bemasolhatsz.
Jo az oldal, bar a rendelkezesre allas nem tokeletes (gyakran nem jon be, vagy nem tolti be a kepeket, de azert az esetek donto tobbsegeben mukodik).
Boldog babavarast neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!