Akinek kinyilt a méhszáj,1121 az érték. Most 32hetes vagyok. Ettöl független még van esélyem végig kihordani a babát?
Szia!
Nekem rendes fájásokkal indult be a szülés a 31.héten!
Csak úgy engedtek ki a kórházból,h szigorú fekvés!
Nagyon be voltunk sz@rva,így még főzni sem hagytak,takarítani sem!De a 34.héten voltunk uh-n és 3 kg-ra becsülték a kislányom,na én onnantól nyugodtam meg,és megcsináltam a szobáját,mostam vasaltam!38 hetes vagyok!
Vigyázz nagyon magatokra,annyit pihenj amennyit csak tudsz,és semmit ne emelj!!!!
Drukkolok nektek!Nagyon!!!
Szia!
Még túl is hordhatod a babát:)
Ez az 1121 fura.. A középső 2 ujjnyi, a többi meg 1??? ilyen nincs. Vagy 1111, vagy 1222.
Előző terhességemnél a 20.héttől nyíltam, riogatott is a doki a koraszüléssel. Na, a 41.héten úgy indította a babát kifelé:) Pedig én abszolút nem pihentem...
Most a 8. héttől 1110 a méhszájam. Az ügyeletes a kórházban azt mondta, bármikor beindulhat a vetélés, készüljek fel rá. Nos, a 38.hétbe léptem tegnap. Nem pihentem, mert a kisfiam mellett nem lehet:)
Valószínű most is túlhordom majd:)
Nyugi!!! Szedj magnesii citricit a 36.hét végéig, így addig simán kihordod, De lehet hogy mégtovább:)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!