Normális ez? 4-5 hetes terhes lehetek! Még mindig szúrkálódik néha a petefészkem, de mintha egy picit fel is lennék fázva! Most délután olyan érzésem volt, mint amikor az ember tele van levegővel!
Figyelt kérdés
Most ez elmúlt! Már semmit nem érzek, csak melegséget a petefészkembe! Ugye nincs baj? Kb.2-3 hét múlva megyek orvoshoz!2008. júl. 5. 12:43
1/3 anonim válasza:
Nincsen semmi gond.
Növekszik a méhed,készül az előttetek álló 8 hónapra.
Minden normális,ami nem görcs és nem vérzés!
Boldog babavárást!
40 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Az elején én is gyakran fel voltam fújódva,főleg esténként,és gyakran szúrkált a petefészkem,de nyugi,mert ez pár hét múlva elmúlik!19 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen kérdésem lett volna, úgyhogy én is nagyon örülök a kérdésnek és a válaszoknak is, mert már én is aggódtam, bár a jövőhéten megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!