Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhesen kezdtetek...

Hány hetes terhesen kezdtetek el kismama nadrágban járni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok, nem hordtam terhesnacit. Tavasszal, amikor a farost mar nem tudtam begombolni, akkor fuztem a gombjukba ilyen vastag gumit, azt akasztottam a gombra (tudjatok az a fel centi vasta, sarga gumi) + hosszu felso. Meg harisnyat hordtam kotott pulcsikkal (combkozepig ero kotott pulcsi). Nyaron leggings + hosszu (szinten combkozepig ero) trikok + blezer. Ezzel a szettel annyira elegans tudtam lenni, hogy a munkahelyemre (bankba) is megfelelt. Most szinten vastag harisnyat hordok (csak vennem kellett 3-as meretet, eredetileg 1/2-est hordok) vagy a nyari trikok (nem kismama!) + kardigannal, vagy az egyik kismamafelsombol abbol a 3 darabbol, amit kolcsonkaptam. Szoval amit osszesen vettem: 3db harisnya, 5db basic hosszu triko a h&m-bol. Ha teli terhes lettem volna, biztos vettem volna terhesnacit, bar tulnyomoreszt akkor is ilyesmi megoldasokat hordanek.
2013. okt. 6. 16:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére pont nyáron kezdett el nőni a pocim,így ruhákban,hosszú derekú rövid és térdnadrágokban tökéletesen éreztem magam.Aztán most,hogy bejöttek az őszi napok,kénytelen voltam már kismama farmert venni.Imádom.Úgy a 20-21.hét óta hordom.

26 hkm

2013. okt. 6. 18:07
 13/13 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok pont ma! én már a farmert leváltottam melegítő alsóra....kényelmes és meleg is! nekem is kerekedik már rendesen a hasam a második babámmal, és olyan jó, hogy ezt a nadrágot le lehet csúsztatni a hasam aljáig, így nem szorít :) főleg hogy bejött ez a fagyos hideg idő...a farmer már hideg nekem.
2013. okt. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!