Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez az érzés?

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok ikerbabákkal. Vékony testalkatú vagyok (160 cm és 54 kg) és minden délután fáj az alhasam. Pedig 3X1 magnerotot szedek. Normális ez az érzés?
2013. okt. 4. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze. Nyúlnak a szalagok :)
2013. okt. 4. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Normális, ha ikrek, ha nem.

SOk boldogságot Nektek!

2013. okt. 4. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
17.hétben vagyunk 1babával de nekem is fáj. mondjuk én nem szedek semmit rá de ha 1bubu ilyet csinál akkor 2 kétszer nehezebb nem csoda h fáj. És mozognak már?
2013. okt. 4. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves Utolsó Válaszoló!

Nagyon koncentrálok, de még sajnos nem érzem Őket. De már alig várom :) És te érzed már a mozgását?

2013. okt. 4. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
este mikor lefekszek mintha éreznék valami mocorgást. Olyan mintha a beleim mocorognának. De szerintem ő az. Hanyatt fekve. Csak mikor fekszek. De még messze van a határozott mozgástol. Remélem hamarosan érezzük őket.
2013. okt. 4. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
kedves utolsó őt érzed már:) nekem is így kezdődött
2013. okt. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!