Kihúzhatom még kicsit, mi a véleményetek?
keddenként töltöm a heteket tehát most vagyok 36+3 hetes km
Első babám toxémia miatt koraszülött lett,35. hétre.
Sürgősségi császár lett.
Most 29-re vagyok kiírva,de 21-én programozott császár lesz,ha addig nem történik semmi.Azzal nem is volt gondom,mert végülis az már 39. hét .
Tegnap viszont voltam vizsgálaton.Már 20. héttől vizesedek,keringésre két gyógyszert szedek,2 hete vérnyomásom is maga volt és Dopegytet kaptam.
nst rendben,baba méretei rendben vannak,szívhangja keringése is
a vérnyomásom magasabb volt tegnap megint,és volt fehérje a vizeletben
méhszáj tejesen zárt(ami nyilván császár szempontjából mindegy de doki azt mondta jobb volna ha magától szeretne kijönni,úgy jobban alkalmazkodik)
becsült súlya kb 2500-3000 g jelenleg
méhlepény első fokban érett C:2000
jövő héten kedden töltöm 37-et,szerdán labor,csütörtökön újra megyek dokihoz,a laboreredménytől függően,azt mondta ha gáz van előrébb hozzuk,de jobb volna ha maradna még
ja és 71 kgmal kezdtem most vagyok 92(nagy része víz)lábaim mint a beton,kezem arcom is dagad,pocim állítólag ment lejjebb valamicskét,ez olyanok mondták akik ritkábban látnak
első babám PIC-en volt,most semmiképp nem szeretném h nem lenne mellettem,velem,de azt sem hogy valamelyikőnkkel baj legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!