Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a 20. hét környékén elhalt a babája, Hogyan lehet ezt túl élni?

Figyelt kérdés
Ő lett volna a 3. babánk és a 19. heti uh-n nem volt szívhang. Mit csináljak, hogy ne csak a fájdalomra és a hiányára gondoljak, hiszen mennie kell tovább az életnek? Az orvos azt mondta, hogy 3 hónap múlva ismét lehet próbálkozni és kötelező is szerinte, mert csak ez tudja enyhíteni egy kicsit a fájdalmunkat. Ti megpróbálnátok újra?
2009. nov. 8. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

Elöször azt kellene kideriteni, higy mi volt az oka, különösen, hogy nem az elsö eset volt. Általaban van valami oka, ha több baba is idö elött meghal - genetikai vizsgálat javasolt.

Utánna több esélyetek van, hogy lesz egy sikeres próbálkozás.

2009. nov. 8. 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy értelmeztem, hogy már van két babád, és ő lett volna aharmadik, de lehet én értelmeze rosszul...

Ha van, akkor koncentrálj rájuk, és ne arra, hogy már nincs a harmadik.

Én mindenképp vállnék még babát, és ő tényleg jobban feledtetné a fájdalmat.

2009. nov. 8. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Gyászolni kell,hogy fel tudd dolgozni!

Nyugodtan búcsúzz el tőle lelkiekben,esetleg gyújts érte gyertyát vagy engedj el egy olyan lufit,ami messze elszáll!

Gondolj csak nyugodtan a fájdalomra,sírd ki magad,mert különben az elraktározott fájdalom akkor tör felszínre,amikor nem is számítanál rá!

3 hónap múlva gondold át,akkor biztos már máshogy érzel majd és tudni fogod,hogy akarsz-e próbálkozni...

2009. nov. 8. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos át tudom élni amit érzel, bár én a 12. heti ultrahangon tudtam meg, hogy baj van a babával, beteg volt. Ez februárban történt. 3 hét táppénz, sok bőgés, aztán valahogy megnyugodtam. Azóta 26 hetes vagyok, a lányunkat várjuk...szerintem Ti se adjátok fel!
2009. nov. 8. 19:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, sajnálom hogy ilyeneket kell átélnünk. Az elsőnek üzenem, igen 2 gyerkőc boldog anyukája vagyok.
2009. nov. 8. 20:26
 6/12 ketteske ***** válasza:
52%
Ha két gyerkőc boldog anyukája vagy, akkor azért az kárpótol mindenért. Az én babám 26 hetesen halt meg, és ő lett volna az első. Az én szemszögömből- ne haragudj-de nem olyan tragikus a helyzet. Van már 2 gyereked!!! Örülj nekik.
2009. nov. 9. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

Majd ha megnyugszol akkor gondoljatok at a ferjeddel, vallaltok-e egy ujabb terhesseget. A ket kicsi mellett azert gondolom nincs annyira idod szomorkodni, ugye? Orulj, hogy ok vannak, es ne arra gondolj ami nincs.

Masnak meg egy gyereke sem lehet, sot mas elveszti az egyetlen gyereket is 5-10 evesen(((. Gondold el milyen fajdalmuk lehet nekik. Ez tragedia, a tied nem az.

Probalj arra gondolni, hogy nem lett volna az sem jobb, ha beteg gyereket hozol a vilagra. Most par honap mulva ujbol probalkoztok, es akkor biztosan minden jol alakul majd, csak fel a fejjel!:)

2009. nov. 11. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, én 11.hetes voltam, mikor elhalt a baba 3 hete. Ez lett volna az első baba, milyen vigasz lenne nekem, ha tudnám, hogy : de ott van mellette 2 egészséges! De nekem nincs mellettem senki, és olyan ürességet érzek, nagyon hiányzik....HA ránézek egy kisbabára megszakad a szívem.. Nekem is azt tanácsolták, hogy próbálkozzunk újra, az majd segít, de annyira lassan megy az idő, hogy az valami borzalom!!!! Tudom ilyenkor nincs mi vigasztaljon, nekem is mondták, még jó hogy most és nem később történt, a 8.hónapban p. Vagy ha így született volna meg mbetegen. Most már tudom igazuk volt, csak akkor ez sem vigasztalt. Te is gondolj arra, mennyivel nagyobb baj is lehetett volna, és milyen boldog lehetsz, hogy neked ott van két gyönyörű egészséges gyermeked már!!!!!
2009. nov. 11. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Az előző vayok még annyit elfelejtettem, ha hiszel benne, nekem egy kineziológus nagyon sokat segített. Megértettem miért történt minden...
2009. nov. 11. 17:14
 10/12 Adri baba ***** válasza:

Nagyon sajnálom!Az én barátnőm túlhordta a babát és befektették,mondván hogy ott biztonságban van!!

Nem vették észre hogy a köldökzsinór rátekeredett a babára(mert nem vizsgálták)!!

Sajnos meghalt a baba!

2009. nov. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!