Ha van folyásotok milyen? Amire az orvos is azt mondja hogy normális!
Figyelt kérdés
Nekem fehér de mintha nagyon enyhén hígabb is lenne nem tudom leírni!Az jó,normális?Hűlye kérdés tudom de megköszönöm a válaszokat!5-ik hétbe vagyok2009. nov. 8. 11:13
1/4 anonim válasza:
Sokféle folyás van,kinek milyen,az a lényeg hogy ne okozzon panaszt,ne csipjen,viszkessen.Nekem pl sárgás szine van,de nem okoz semmiféle panaszt,igy az orvos nem csinál semmit,és a babám is szépen fejlődik.
2/4 anonim válasza:
Nekem fehér, nem viszketek tőle, nem csíp és nagyon minimális. A terhesség elejétől végigkisér, nem tudok ellene mit tenni.Ha több lesz és panaszokat is okoz, akkor iratok kúpot a dokimmal.
13h kismama
3/4 anonim válasza:
A 8. hétig száraz voltam, azóta közepesen bő, sárgás folyásom van. Nem csíp, nem viszket, nem okoz panaszt, tisztasági betéttel karban tudom tartani. Az orvos is felfigyelt rá, de nem írt fel semmit, ez nem kóros.
17h
4/4 anonim válasza:
fehér, híg. Bár a hüvelykapszula miatt nem tudom teljesen megkülömböztetni a gyógyszert a folyástó. Előző terhességnél mondtam a dokinak, h van vmi bajom, mert büdi is. Azt mondta csak a megváltozott ph miatt. Miután elhalt sajnos a terhesség olyan 6 db-os kúpot adott amiben élő tejsav bacik vannak. Szerintem normális de említsd meg a dokidnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!