Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felicitas - INGYENES VÁRANDÓS...

Felicitas - INGYENES VÁRANDÓS CSOMAG?

Figyelt kérdés
Tud valaki erről valamit? Van még ilyen?
2013. okt. 1. 12:35
1 2
 11/15 Tica0121 ***** válasza:
Én sem kaptam a védőnőtől, e-mail-en a Felicitas-tól kértem és kaptam is. :D
2013. okt. 2. 06:51
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Én tegnap vettem át és szerintem hasznos a csomag. Ami van benne: egy drága MAM újszülött cumi, egy szintén drága popsikenőcs, rengeteg tájékoztató anyag,pelus, Mecsek tea, és a nagyon hasznos Felicitas könyv.:-) Szóval érdemes utánajárni és kikérni esetleg a felicitastól.
2013. okt. 2. 06:58
 13/15 Tica0121 ***** válasza:

Aki nem kapta meg a védőnőtől, az ezen a mail címen érdeklődhet: info@felicitas.hu

Nagyon gyorsan válaszolnak, legalábbis nekem! :D

2013. okt. 2. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Tica mit írtál nekik?

Egy napja írtam, de semmi......

2013. okt. 2. 10:32
 15/15 Tica0121 ***** válasza:

Ezt írtam:

Kedves Hölgyem, Tisztelt Uram!

28 hetes kismama vagyok. Olvastam az Önök honlapján a várandós csomagról, melyet ingyenesen biztosítanak a várandós kismamák részére. Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan juthatnék én is hozzá egy ilyen csomaghoz? Nyíregyházán lakom, itt a védőnőm nem tájékoztatott erről a lehetőségről, Várandós Mamák Tanácsadója kiadványom sincs, nem tudom, hogyan juthatnék hozzá...

Előre is köszönöm megtisztelő válaszát:

3 nap múlva válaszoltak, kb 1 hét múlva kaptam meg postán!

2013. okt. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!