A vizeletemben baktérium van. Kell aggódnom?
Figyelt kérdés
A védőnő teljesen megijesztett, viszont az orvosom azt mondta, hogy természetes hogy van baktérium a vizeletemben.2009. nov. 7. 18:48
1/9 anonim válasza:
Hu, de jó, hogy feltetted a kédést! Nekem a taromány 0-500 közt van és 1100 az értékem. Neked is így mérik? Doki nem látott, de a védőnői teszt nem mutatta. Orvos ismerős azt mondta, hogy meg kell ismételni és ha akkor is magasabb és panaszt okoz akkor antibiotikummal kezelni kell. De megijedni semmiképpen nem szabad.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem úgy van feltüntetve, hogy 30-40 laphámsejt.
A védőnői teszt nekem sem mutat semmit, panaszom sincs. De azért mégis aggódok egy kicsit.
2009. nov. 7. 19:13
3/9 anonim válasza:
Ne aggódj. Baj nem lesz, de nem jó ha elhatalmasodik... Ezért kell vizeletet és vérképet csináltatni. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Hivatalosan már nincs 3 hetem, szóval addig nem hinném hogy elhatalmasodna:) Legalább is bizok benne.
De köszi a megnyugtatást!:)
2009. nov. 7. 19:19
5/9 anonim válasza:
:D jaj de jó, akkor kibújik hamarosan. :) Én még csak 12 hetes vagyok. Csak azzal az értékkel volt baj a teljes vérkép vizeletben. Jó egészséget Nektek!
6/9 A kérdező kommentje:
Hamar a végén leszel Te is a babáddal! Nektek is jó egészséget! :)
2009. nov. 7. 19:52
7/9 anonim válasza:
nekem 2900 felett volt, antibiotikumot adott a háziorvos, egy hétre rá 12600 felettre nőtt, a nőgyógyász meg azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert akármenniyre is 10mp-en belül került a kémcsőbe a vizelet fürdés után, az akkor sem katéterrel lett levéve, és nem steril, ne foglalkozzak vele. panaszom nem volt se előtte se utána, csak az eredmények voltak horrorisztikusak
8/9 anonim válasza:
nekem is volt baktérium a vizeletembe olyankor baktériumtenyésztésre küldték és a megfelelő gyógyszert irták rá!
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt baci a vizeletemben, én antibiotikumot kaptam rá. NEm tudom, hogy mennyire nornális, hogy van baci a vizeletben, én azt olvastam a neten, hogy a kezeletlen húgyúti fertőzés koraszülést okozhat. Most megnéztem a korábbi leletem, a vizelet leukocyta volt 100, míg a vizelet erytrocyta 50. Mondjuk nekem voltak felfázós panaszaim is, azóta viszont minden rendben. Tehát nem tudom, hogy mi helyes eljárás, de én nem bánom, hogy kaptam rá gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!