Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tenyleg meglatszik a baban,...

Tenyleg meglatszik a baban, ha a kismama leforrazza magat?

Figyelt kérdés

18 hetes vagyok, ma ugyetlenul sikerult a kanalat a kezemmel kivernem a tanyerbol, rafroccsent egy keves a hasamra, nem fajt, nem ereztem forronak, inkabb nagyon melegnek, egy par percig latszott egy kis pirossag a hasamon, most elmult mar, tenyleg meg fog latszani a baban??

Pontosan oda sikerult a levest froccsentenem, ahol a baba mozgolodott ma.

Ne nezzetek hulyenek kerlek.

Lehetseges hogy emiatt meglatszik majd a babamon valami? Ha igen remelem nem az arcan :(

Olvastam itt es sokan irtak ilyeneket

2013. szept. 29. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok itt a minimum IQ-t meg nem ütők aránya. Nem "nézlek hülyének", csak józan, normális gondolkodásra bíztatlak. SZerinted????
2013. szept. 29. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

az előfordul hogy szülés közben nyomok maradnak a gyereken amik sokáig ott vannak - van akinek élete végig - ilyen pirosas halvány foltok! - és erre szokták azt mondani hogy biztos megégetted a hasad... :)

de nem attól van ugye belátod :)

2013. szept. 29. 14:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor en jo pelda vagyok neked :-). En is leforraztam...a lanyomon egy pidi hiba sincs sehol. Teljesen tokeletes a bore :-). Szoval nem nem igaz akinek meg lett ilyesmi az csak a veletlen. :-). Ugyan mi bajt tudott ezzel okozni. :-). Olyat is olvastam hallottam h ha vhol beutod vagy ilyesmi ott lesz hibas a gyek is. Mit ne mondjak egyszer a csampas labammal belerugtam a kuszobbe ep az osszes labujja is :D szoval en a tehetetlenek koze tartozom de ha ugy lenne ahogy sokan kepzelik a lanyomnak se bore se keze laba nem lenne :D
2013. szept. 29. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Buta babona az egész. Sokaknak vannak bőrhibái, örökletes foltok, valaki egyszer összekombinálta. Nekem van folt a kezemen, anyukámnak a lábán, egyik esetben sem volt haségetés a szülőnél :). Ez csak genetika. Ne aggódj!
2013. szept. 29. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
nem igaz, de én is féltem amikor terhes voltam megijedtem mikor leforráztam magam, hiszen féltjük a babánkat mindentől és bele se gondolunk mi anyák hogy néha butaság amit beagyalunk! :-)))) Boldog babavárást! 10napos manó anyukája
2013. szept. 29. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
7 hónapos terhesen magamra öntöttem kb 1 dl forró vizet. (épp a tűzhelyről vettem le). Hatalmas égési folt lett a hasamon, a 20 hós fiamnak kutya baja :)
2013. szept. 29. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
januárban megmondom:) Én olyan 7-8hetesen végig forráztam az egész karom forró olajjal(szerintem rajtam már megmarad 23 hetes vagyok,de még mindig látszik)...Képzelheted,de kétlem,hogy bármi is meglátszana majd a gyereken..amúgy azt szokták mondani,h ott látszik meg,ahol ütötted/forráztad..
2013. szept. 29. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
rajtam is voltak kisebb sebek terhesség alatt, de a babán semmi nem volt :) ne aggódj nem igaz!
2013. szept. 30. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
pontozz le kösz
2013. szept. 30. 15:29
 10/12 anonim válasza:

Ezek hülye babonák

én is 18 hetes terhes vagyok tudom hogy mennyire eltudsz az ilyeneken gondolkodni meg megijedsz.

nekem mondtak már annyi mindent mint pl : ne fessem a hajam ne szedjem a szemöldököm ne masszíroztassam semmimet mert akkor meglátszik a babán ... ne csodáljak meg senkit/semmit ... szoval ijesztően hangzanak ezek de az egyik füleden engedd be a másikon meg engedd ki !

MIND CSAK BABONA

és grat a babához sok boldogságot és egészséget !!!!!

2013. szept. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!