Tenyleg meglatszik a baban, ha a kismama leforrazza magat?
18 hetes vagyok, ma ugyetlenul sikerult a kanalat a kezemmel kivernem a tanyerbol, rafroccsent egy keves a hasamra, nem fajt, nem ereztem forronak, inkabb nagyon melegnek, egy par percig latszott egy kis pirossag a hasamon, most elmult mar, tenyleg meg fog latszani a baban??
Pontosan oda sikerult a levest froccsentenem, ahol a baba mozgolodott ma.
Ne nezzetek hulyenek kerlek.
Lehetseges hogy emiatt meglatszik majd a babamon valami? Ha igen remelem nem az arcan :(
Olvastam itt es sokan irtak ilyeneket
az előfordul hogy szülés közben nyomok maradnak a gyereken amik sokáig ott vannak - van akinek élete végig - ilyen pirosas halvány foltok! - és erre szokták azt mondani hogy biztos megégetted a hasad... :)
de nem attól van ugye belátod :)
Ezek hülye babonák
én is 18 hetes terhes vagyok tudom hogy mennyire eltudsz az ilyeneken gondolkodni meg megijedsz.
nekem mondtak már annyi mindent mint pl : ne fessem a hajam ne szedjem a szemöldököm ne masszíroztassam semmimet mert akkor meglátszik a babán ... ne csodáljak meg senkit/semmit ... szoval ijesztően hangzanak ezek de az egyik füleden engedd be a másikon meg engedd ki !
MIND CSAK BABONA
és grat a babához sok boldogságot és egészséget !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!