Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen a 0,6-os afp...

16 hetesen a 0,6-os afp nagyon alacsony?

Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Határérték, de az esetek 90% ban nincs semmi baj. Rengeteg oka lehet hogy mitől alacsony, még akár olyan egyszerű oka is hogy nem jó időben vették le. Ez csak egy szűrés a LEHETSÉGES problémák miatt. nE AGGÓDJ SZINTE BIZTOS HOGY NEM LESZ SEMMI BAJ!
2008. júl. 4. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
2008. júl. 4. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
2008. júl. 4. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja, es nekem 0.7 volt, genetikai uh. szerint minden ok!

Utolso ketto voltam.

2008. júl. 4. 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! Hétfőn megint vérvétel, remélem már nem lesz gond. Üdv!
2008. júl. 4. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Feltétlen kérdezd meg, hogy milyen spéci tesztet lehet még csináltatni vérből, nekem pl. eleve az integrált tesztet ajánlotta dokim, ami negatív lett, plusz minden más rendben, de az AFP benne nekem is csak 0.67 volt. A dokim nem idegeskedett, a labororvos is azt mondta, hogy önmagában semmit nem ér, csak nagyon megijeszti a kismamákat, persze, hogy fontos, de állítólag csak 40 %-os precizitással dolgozik, a neten is azt olvastam, hogy önmagában TILOS ebből következtetni a Down kórra!!!!!!

Menj fel a www.fetalmedicine.hu-ra ott minden lehetőség le van írva!!!

nyugi nem lesz semmi baj!!!!!

2008. júl. 4. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy minden rendben,én is így voltam,ilyen eredménnyel, hiába volt jó minden uh, végig kellett járni,minket a bp-i Semmelweiss klinikára küldtek, ott is volt egy UH ,és minden oké.Ez a vizsgálati eredmény annyi mindentől függ,hogy lassan az a csoda ha valakinek határértéken belül van.De egyszerűen muszáj a végére járni a saját megnyugtatásunk érdekében. MInden jót,és ne idegeskedj,hidd el nem lesz baj,bízz!
2008. júl. 4. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a biztatást!
2008. júl. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!