Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja nagyon bő folyasom...

Pár napja nagyon bő folyasom van és ma a hasam is olyan érdekesen fáj ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Olyasmi hasfajas mint "régen" mikor felfaztam vagy épp megvolt a menstruációm. Olyan érdekes tompán nyomó. Derékban is. Tegnap voltam orvosnal . Vizelet rendben volt hüvely szinten. Belső méhszaj még zárt. És a mehnyak is döbbenetes egyben van még. Létezik h.egy éjszaka alatt történt valami ????? Az éjjel többször is felkeltem furcsa hasifajdalomra de még vissza lehetett tőle aludni. Mára meg jó sok folyasom lett. 37hkm

2013. szept. 27. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 19. héten volt hasonló. Eléggé szúrt is a hasam alja. Bő folyás volt, de elmúlt. Nem tudom, mi lehetett :-)
2013. szept. 27. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A méhszáj kinyílhat akár 10 perc alatt is. Lehet jóslóid vannak. Nekem is vannak és azok amik neked. Én sem tudnám másképp leírni.

Nem meglepő egyáltalán, hogy zárt vagy. Az a normális. Szülés előtt szoktak nyílni, de persze van aki már 24 hetesen is. De hidd el, jobb ha szülésnél.

Teljesen zárt vagyok. C2000.

Mára vagyok kiírva.

40hkm

2013. szept. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!