28 hetes 4 napos kismama vagyok kb.1400g-os baba. Nem túl kicsi a súlya a babámnak?
Figyelt kérdés
BPD 7,84 cm, HC:28,96 cm, AC: 25, 02 cm, FL:5,34 cm Becsült magzati súly 1400g. A fejéhez képest nem rövid a combcsont? Nektek ennyi idős terhesen mekkora a babátok volt (van)?2013. szept. 26. 21:30
2/5 anonim válasza:
30 hetesen volt a becsültem 1400gramm.
40hkk
3/5 anonim válasza:
Jajj, te aggódós anyuka!:-) Tökéletes a kisbabád!:-)
4/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a kérdésem miatt, lehet túl aggódom, de eddig rengeteg probléma volt. 36 éves vagyok az első babámat várom, maga a teherbeesés se volt egyszerű történet. 3 év próbálkozás után, ínszeminalással fogant a pici. Decemberben volt egy spontán vetélésem és tényleg nagyon félek. Ami aggaszt az az, hogy a combcsontja kicsi a fejéhez képest, félek nehogy baj legyen. És a másik lehet, hogy az is benne van a dologban, hogy 17 évig fogyatékosokkal foglalkoztam, most pedig kivetítem a félelmem a magzatra.
2013. szept. 27. 07:15
5/5 anonim válasza:
A saját érdekedben ne parázz ennyit, mert csak elrontod vele a saját örömödet, ráadásul a világon semmit nem tudsz vele befolyásolni. A súlyról mindenki tudja, hogy egy becsült súly amiben bőven benne van a tévedés lehetősége, de ettől még a neked becsült súly egyáltalán nem kisebb az elvártnál, inkább egy picit több. Egy magzat illetve egy csecsemő testarányai nem olyanok mint egy felnőtté, minél koraibb terhességi korról van szó, a feje annál nagyobb arányban nagyobb a test többi részéhez képest. Teljsen normális a comb csont hossza is, egy magzatnak még nem kell "hosszú combúnak" lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!