4hetes lehetek és most volt egy kis barnázgatás normális? Félek.
Ezt honnan tudjátok, hogy normális és nincs baj??? Nekem egy fél cseppnyi barnázásom nem volt. Az, hogy valakinél ez ártalmatlan, az emberek 90%-nál nem az. Azért kérdeztem, hogy hol tart, mert ha 4 hetes, akkor most kellett volna még csak megjönnie.
Minden barna vagy színes folyásnál azonnal orvoshoz kell fordulni. Igen, megváltozik a hormonszint, de tán ezt döntse el orvos, hogy ennyi "belefér" vagy sem. Amúgy a koravetéléseknek pont ez a hormoningadozás az elsődleges oka.
Viszont elég könnyen kezelhető, rengeteg féle gyógyszer van, ami segít ezeket a hormonokat rendbetenni.
Hogy vagy 4 hetes? Mert ha csak még ma kellett volna megjönnie, nem is biztos, hogy terhes vagy :(
vagy 4+2 ketes vagy? mert akkor orvoshoz menj el hétfőn, ügyeleten még nem fognak veled foglalkozni :(
bocsi az őszinteségért, de nem akartalak hitegetni :S
Szia! Én is így voltam, mensi helyett csak egy kis barna és + teszt. Elmentem orvoshoz és 4 hét 3 naposan kaptam Utrogestant. Attól azonnal elmúlt a barnázás.
Javaslom neked is, hogy menj mielőbb orvoshoz!!
Utolsó vagyok. Sajnálom. :(((
De próbálkozzatok tovább, ilyenkor a szervezet emlékszik, azt ki kell használni. :)
Terhesvitamint, napi 1 folsavat szedj!
Ha legközelebb pozi a teszt, rögtön doki, és írass fel Utrogestant!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!