Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzati szívultrahang vizsgála...

Magzati szívultrahang vizsgálaton voltatok?

Figyelt kérdés
Volt valaki ezen a vizsgálaton a 18-22. hét között? miért volt rá szükség nálatok? Ha voltatok a kötelező 18-22. heti genetikai uh-ra gondolom már nem mentetek el
2013. szept. 25. 11:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok, hogy a győri Kyncsben ki végzi a vizsgálatot?
2013. szept. 25. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én voltam 21. héten. Budapesten Dr. Győrkös Beátánál. Nagyon kedves és precíz doktornő. Sajnos családi okokból kellett mennem,de nálunk szerencsére nem találtak semmi komolyabb eltérést.Voltam ugyan úgy a genetikai uh-n is,veszteni nem vesztesz vele semmit. Boldog babavárást. :)
2013. szept. 25. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:

A 12. héten voltam (Kyncsben) kombinált szűrésen. 20. héten kellett mennem a kórházba uh-n, ami kötelező mindenkinek, ha van magándokid, ha nincs. Itt átnézik a babát, az ereket, a hasfalat a gerincet, gyakorlatilag az egész babát. Nekem ezt az kórházi uh-n a fogadott dokim csinálta, olyankor mentem, amikor ő volt épp ott.

A Kyncsben vagy Dr. Nagy Sándor főorvos, vagy két szonográfus hölgy. Az első vérvétel előtt célszerű bejelentkezni a Kyncsbe is, mert a kombinált teszthez szükséges vért is le tudják venni. Az első alkalmon megnézik a babát, megkapod a vérvételhez a beutalót, majd a 12. hétre visszarendelnek.

Van már dokid? Győri vagy?

2013. szept. 25. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam egyértelmű, 15. héten járok, 12. hetin a Kyncsben voltam, ott 2,5mm-es tarkóredőt állapítottak meg és ezért javasolták a magzati szívultrahangot a 18-22. hét között. Nincs fogadott dokim, a terhesgonodzóba járok Papp Gáborhoz.
2013. szept. 25. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azt tudom tanácsolni, hogy nézesd meg a babót egy másik (NEM GYŐRI) szonográfussal is.

3-as voltam ismét!

2013. szept. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!