Mit tennél ilyen esetben? Dokit váltanál? Neked sem kellett dokihoz menni a 36. hét után?
Szerdán voltam dokinál. Sima uh-t csinált és azt mondta, ha nem szülök meg, akkor 4 hét múlva kontroll.
DE a doki nem nézte a lepény érettségét egyszer sem, nem csinált flowmetriát sem, csak a babát méri és azt nézi, hol tapad a lepény. Az NST engem nem nyugtat meg, és ezek szerint a szülésig már csak oda kell járnom...
Előző babánál az akkori dokim a 32.héttől 2 hetente rendelt vissza, a 36. héttől pedig hetente. Minden alkalommal nézett méhszájat, uh-t csinált, flowmetriát nézett.
Most meg ez a másik doki (elköltöztünk) már nem kiváncsi rám...
Védőnő is furcsállja, bár mondta,van amelyik kismamának nem kell mennie az utolsó hetekben.
Nem vagyok nyugodt, és nem tudom eldönteni, hogy át merjem-e kérni magam a kórházi sztkba, hogy ott hetente nézzenek rám...
nem magándoki, hanem sztks...
NST a kórházban van, és az épp ügyeletes nézi meg a papírt
HA még elválal ilyenkor másik doki menj máshoz. Én 34. héttől hetente járok. Most 36. héttől heti 2x és minden héten csinál UH-t flomertriat. Én sem lennék nyugodt.
36+5km
Én a helyedben 38 hetesen elmennék egy magán UH-ra, ott azt néznek amit akarsz. A méhszáj miatt meg külön örülj hogy nem nézi, nagyon fáj már ilyenkor, és nem sok értelme van. Ha nyílsz/szülsz, akkor sincs semmi.
Szóval én meg azért voltam ideges hogy minek nézeget, csomót véreztem, görcsöltem a 36, 38 hetes méhszájnézések után.
A 8.héttől nyitva vagyok... Nemis a méhszáj érdekel.
Csak furcsálom, hogy 36.hét után nem kell menni a dokihoz.
Magánra nincs pénzem:(
Az NSTben pedig nem bízok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!