Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fél testvérem terhes és...

A fél testvérem terhes és most fog szülni (16 éves) szerintetek lehet meg ugyan olyan élete és elvégezheti a sulit?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 13:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen,jön...kb 32 ezer ft. Egy baba meg kb 50 ezret elvisz...mert ha hiszed,ha nem, ha megszületik,költeni kell majd rá...azt hittem okosabbak vagytok....bár aki 16 évesen szül.....és te a rokona vagy...gondolhattam volna hogy neked sincs több eszed...
2013. szept. 24. 22:16
 12/22 A kérdező kommentje:
Mindenki csak pofazik! De eszetekbe se jut hogy mondjuk modosabb csalad vagyunk azert nem sirok a penz miatt mert biztos lesz erre a gyerekre es van is! de igazatok van ti jobban tudjatok :)
2013. szept. 24. 23:06
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező itt most nem a pénz a lényeg.

Te ezt nem igazán értheted, a testvéred viszont majd megfogja érteni.

Teljesen megváltozik az élete.

Első a gyerek lesz.

Hatalmas felelősséggel jár ám egy baba, nem csak "jajj de cuki" meg stb.

Majd amikor fél éjjel bőg akkor nem lesz cuki, amikor 20-30 percet szopik és addig ő sem tud aludni akkor sem lesz neki olyan cuki, az meg a másik hogy nem kéne fel vágnod a "módos" családoddal attól még nem leszel jobb meg a testvéred sem, nem tanuljátok meg sooha milyen megküzdeni azért amitek van, de szerintem hiába pofázok, mert te sem lehetsz több 13 évesnél :)

2013. szept. 25. 07:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Itt nem errol van szo hogy felvagok ezzel hogy mennyi penzunk van de az elozo valaszadok csak arrol beszeltek hogy mennyire keves az a penz amit kuldenek a gyerek utan! es erre mondtam hogy nem vagyunk szegeneyek kulonben eszembe se jutott volna....... es az hogy miert meg hogyan kuzdunk meg azt inkabb hagyuk mert senki nem tudhatja mit elunk at..... es 18 eves vagyok!
2013. szept. 25. 08:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírással jobb lenne ha "meg sem szólalnál". Először még azt írtad, majd dől a lóvé, mert a gyerek meg az anyja után kaptok, most meg jössz azzal, hogy de gazdagok vagytok. Sajnos pénzen nem lehet észt venni, úgyhogy ezt buktátok :)
2013. szept. 25. 14:22
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem ismersz nem tudod ki vagyok semmit nem tudsz es kb ket mondatbol itelsz :) Gratulalok!:) Ennyit tudok mondani!
2013. szept. 25. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak mindenki pofázik, mi a szarért tetted fel a kérdést...ha jómódú gazdag hülyék vagytok, akkor nem mindegy hány évesen szültök? Akkor akár 13 évesen is fel tudjátok csináltatni magatokat...hisz van lové, ahogy írod...akkor anyátokkal beszélgessetek, ne itt...és neki kérkedj, mennyi lovétok....
2013. szept. 25. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell feltétlen ennyire sötéten látni. Persze, az élete gyökeresen megváltozik, és ezzel együtt ő maga is. Más lesz számára fontos, és másféle értékrendet kell állítania. Ez jobb esetben így történik, és ő maga fog majd törekedni rá, hogy befejezze a sulit, tanuljon tovább, hogy biztosítsa a megélhetésüket. És persze fontos kérdés, hogy az apa milyen szerepet játszik az életükben, mennyire van jelen. Szerintem nem egyenlő a gyermekszülés fiatalon az élve eltemetéssel. Persze kell egy szilárd családi háttér, ami segít, azt nem lehet lebecsülni, mert anélkül nagyon nehéz.

Egy lány, aki 20 évesen szült, mégis befejezte az egyetemet, majd dolgozott és most, 25 évesen várja a másodikat.

2013. szept. 26. 07:57
 19/22 anonim válasza:
Kedves 18-as ! Az, hogy 20 évesen szülni (valószínűleg túl az érettségin) nem ugyanaz, mint 16 éves fejjel, iskolásként szülni.
2013. okt. 17. 15:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Megváltozott az életetek?
2014. okt. 4. 16:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!