16 hetes terhes vagyok. Néha bizsergést érzek a derekamban és annyira lent, mintha a fenekem felső része bizseregne belülről. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Mellső fali lepényem van,érezhetek hátul ilyen bizsergést a magzat mozgástól,vagy ez mástól lehet?2013. szept. 23. 20:02
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, de én 19 hetes vagyok és a bal farpofám folyamatosan fáj, bizsereg. Máskor is volt már ilyen, szóval szerintem ne aggódj! :)Nekem néha a combomba és a derekamba is kisugárzik. Éjjelente a csípődnél a forgód nem szokott fájni? Nekem nagyon rossz oldalt aludnom emiatt. :)Jah és mellső fali az én lepényem is, de nem tudom, hogy ezekhez mennyi köze van :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem nem fáj semmi,csak ez a bizsergés olyan furcsa érzés,most kezdődött.
Tényleg későn kezdi érezni a baba mozgását az akinek mellső fali a lepénye? Te mikor kezdted érezni?én jobb és bal oldalt lent néha érzek rángásokat,szerintem az már biztosan Ő !
2013. szept. 23. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!