Ki mennyit szedett fel a várandóssága 24-ig hetéig?
160 cm és 60 kg voltam
Már nem emlékszem pontosan, de talán 3-4 kg. plussz volt addig. Most 28 hetes vagyok, 67 kg.-val
Szia
Ez teljesen alkat és genetika kérdése. Én mind a három terhességem altat fogytam és nem is keveset. Az első fiamnál 20kg a baba 4100g született a 40. hétre, a lányomnál 18kg 3000g született a 40.hétre, most a második fiammal szülésig 24kgt fogytam és a baba 2750g és a 36. hétre született. Semmiféle szervi elváltozásom nincs ami a fogyást indokolja viszont a szoptatás alatt majdhogynem az egészet vissza is híztam.
En a 25. hetben vagyok, par napja mertem magam es 5 kg plusznal jartam akkor. Ez olyan elosztasban jott fel, hogy a 20. hetig kb ket kg, azota heti fel kilogramm plusszom van.
Egyebkent 179 cm magas vagyok es 63 kg-mal estem teherbe, eleg vekony vagyok, voltam.
Az elso babammal joval tobbet hiztam, vele mar az elejen elkezdtem es a 28. hetre volt rajtam 15 kg, a vegere 25 kg lett. Hat, oszinte leszek: sok volt, nagyon sok, jo ideig nem foglalkoztam vele, de a vegen mar nagyon nagy teher volt ez a hatalmas sulytobblet a nagy pocakkal egyutt. Balnanak ereztem magam.
Szules utan meg borzaszto volt a tukorbe nezni, mert mar nem terelte el a figyelmet a pocakom a testemrol. addig senki sem latta, hogy hol van rajtam az a sok sulytobblet, pocak nelkul mar megmutattak magukat a plusz kilok. Igaz, szerencsesnek erezhetem magam, mert szules utan 3-4 honap alatt minden lement kamatostol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!