Gombás fertőzés kezelése terhesség alatt? Tudnátok segíteni?
Crinone-os valaszolo vagyok.
Eleg lesz a krem, hidd el. Kivulrol kend, huvelybe ne.
Elmulik par nap alatt.
Tisztasagi betetet se tegyel be, hadd szellozzon az a terulet.
Köszi az érdeklődést.
Tegnap voltam táppénzes papírért az sztk-ba és bementem a dokihoz, mert akihez járok magánba oda csak 8.- án kell mennem. És megvizsgált. Teljesen be van gyulladva a hüvelyem és gombás fertőzésem van. Kaptam rá Mikogal 300 mg-os kúpot kívülről meg canestennel kell kenegetnem. Amúgy azért mentem be a másik dokihoz mert rosszabb lett tegnap reggelre. Ma már egy kicsit jobb, de még viszket.
Remélem nem lesz bajuk a babáknak.
A tegnapi doki mondta hogy valószínű az utro-tól van. Több mint 90 napig használtam ebből 80 napig napi 8 bogyót.
Még esetleg ha valaki olvassa ezt a kérdésemet:
Már a szinte viszketés elmúlt. De szombaton délután és vasárnap délelőtt 1-2 órán keresztül volt sárgás folyásom. Ez még a gombától lehet? A canestent még használom.
Sziasztok
Én is 11 hetes terhes vagyok pár napja voltam orvosnál és mondta hogy csúnya gyulladásom van fertőzés de csak a 13dik héttől tud nekem rá ki írni gyógyszert a védönő azt mondta használjak canesten krémet és kívül kenjem be vagy esetleg kamilla teás borogatást
Ti mit mondtok vagy javasoltok esetleg ?
Előre is köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!