Tudnátok ajánlani szép lányneveket?
Figyelt kérdés
Az első név az Ketrin lessz gondolkodunk rajta, hogy legyen e második neve.Tudnátok ajánlani párat?2013. szept. 23. 13:24
1/10 anonim válasza:
Szubjektív kinek mi tetszik, szerintem akkor jártok a legjobban, ha magatoknak böngészitek végig:
2/10 anonim válasza:
Nekem nem annyira tetszik a második név, viszont szerintem szépen hangzik a
Ketrin Hanga
Ketrin Janka
Ketrin Bianka
Ketrin Zsófia
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 23. 13:54
4/10 Botika181 válasza:
Szia!
Ketrin Szófia!
az én lányom Kíra Szófia :)
6/10 anonim válasza:
Kiara. Nekem nagyon testzik, ha lányt várnék tuti ezt a nevet adnám neki :)
32+3hkm
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket :)
2013. szept. 24. 08:47
8/10 anonim válasza:
Ketrin Beatrix, Ketrin Döníz, Ketrin Elvira, Ketrin Enid, Ketrin Esztella, Ketrin Friderika, Ketrin Georgina, Ketrin Hedvig, Ketrin Lea, Ketrin Melánia, Ketrin Norina, Ketrin Patrícia, Ketrin Ramóna...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
A Ketrin Döníz nem lessz mert Engem is ugy hívnak nem szeretném a Döníz nevet adni neki :)
2013. szept. 24. 10:12
10/10 anonim válasza:
én az Alízt ajánlom, a rövidsége ellenére szerintem gyönyörű a hangzása, és bájos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!