Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12hetes ultrahangar kell...

A 12hetes ultrahangar kell mennem az 1. számu Sote nöi kli. Ra! Mennyi ideig vizsgálnak ott kb? Egyböl kapunk ott eredményt? A baba nemét lehet látni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Max 10 percig tart a (legtöbb helyen hüvelyi uh ) vizsgálat, a magzatot itt alaposan szemügyre veszik.Természetesen a leletből kapsz te is egy példányt, amit majd a nőgyógyászod fog megnézni, de már a vizsgálatot végző orvos mondani fogja hogy minden rendben. A baba nemét többnyire a 18 hetes uh látják.
2009. nov. 6. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ott voltam,és úgy van,ahogy az előző leírta.Ha bemész az épületbe,fel a lépcsőn,azután jobbra a folyosón,asszem genetikai ulrahang van kiírva az ajtóra.Ott be kell jelentkezni,de időben oda kellérni amilyen időpontot kaptál,mert mi 8 után 2-3 perccel étünk oda,és addigra már beszedték a 8 órás papírokat,még kissé le is cseszett a nő,miért nem adtuk be korábban.Ott felveszik az adataidat,majd továbbirányítanak az uh vizsgálókhoz,azok is ott vannak a közelben.Ha végeztél kapsz eredményt,és azzal majd visszahívnak a dokidhoz,Ő fogja értékelni.Amúgy nekem már akkor hasi uh-t csináltak,de még egyik babómnak sem látszott a neme.Aznap kb. 10:30-ra végeztünk mindennel.Jövőhéten megyek ugyanoda,de ez már a 18 hetes vizsgálatom lesz.Remélem mostmár megtudom a nemüket!Egyébként hárman vannak...

17+4 km.

2009. nov. 6. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Jézusom!!:) ez eszméletlen...hogy birod??Milyen érzés,3babát egyszerre várni???köszönök mindent!!
2009. nov. 6. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!