Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A zöldteát ízesíthetem valamivel?

A zöldteát ízesíthetem valamivel?

Figyelt kérdés

Ma vettem, de nem magyar és nem tudom kell e valamit beletenni vagy csak magába jó, mert eddig soha nem ittam.

A védőnőm tanácsára vettem.

2008. júl. 3. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Kóstold meg. Ha megbírod inni megihatod üresen is, bár én egy kiskanál cukrot raktam bele.

Üdv, 39 hetes kismama

2008. júl. 3. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget írni, de nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy a terhesség alatt ne igyak se zöld-, se fehér teát, mert kimossák a szervezetből az ásványi anyagokat! És most erre még inkább szüksége van a szervezetnek; sőt, inkább pótolni kell azt, amit ilyenkor a baba is "elvesz" az anya szervezetéből.

Én csak gyümölcsteákat iszom, és néha-néha kamillát. Ezeket pici citrommal (citromkarikával) és szőlőcukorral/mézzel édesítem.

2008. júl. 4. 09:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom napi egy csésze zöld tea nem árt, és direkt megkérdeztem a patikába is hogy kismamák ihatják e.. Meg hát a védőnőm tanácsolta hogy igyak, szóval szerintem lehet.
2008. júl. 4. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem árt 1-2 csésze,idd nyugodtan! Egy kis méz meg citrom bele, én imádom! Mire tanácsolta a védőnő?
2008. júl. 4. 10:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Ha jobban fáradékony vagyok, akkor nyugodtan igyak megy egy bögrével/csészével.

2008. júl. 4. 10:21
 6/6 A kérdező kommentje:
*meg
2008. júl. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!