Ki szereti a tippelős játékot? Hét+nem+kg. Annyit segítek, hogy második baba. ;)
2013. szept. 21. 07:09
11/17 anonim válasza:
16-17.heten neztem ki igy. legyen 12-13 hetes. neme passz, sztem nem tudjatok.
12/17 anonim válasza:
Na hát akkor leszek most én a mumus...lehet leszavazni.
Nem értem az ilyet,és mostanában egyre gyakoribb hogy teljes lapos hasat felteszünk és tippeltetjük...örülsz a babának,oké,én is,mi is,de ennek mi értelme?Még a hétre talán lehet mondani valamit(kb 8-9),de a nemre mit vársz?Lapos hasra mondjuk rá h fiú vagy mi?
Ettől függetlenül Boldog babavárást neked,de legközelebb majd olyan félidő körül tedd fel ugyanezt a kérdést!
13/17 anonim válasza:
Egyet ertek az utolsoval. Meg csak puffadas sem latszik a hasadon. Egy szimpla has. Ilyen alapon boldog boldogtalan tehetne kib ilyen kerdest meg olyan is akinek koze nincs az allapotossaghoz. En az elso kep alapjan azt se tudtam eldonteni hirtelen hogy melyik az eleje v hatulja a kerdezonek. Mar bocs de ez tenyleg ertelmetlen... :/
14/17 A kérdező kommentje:
Na, jól le lettem szólva... :) A képen 24 + 5 hetes terhes voltam a fiammal és +3 kg volt rajtam. Ennél későbbi képem sajna nincsen, mert a 30. héten megszületett. :S Minden esetre köszönöm mindenkinek, aki írt, akár pozitív, akár negatív volt is a komment. :)
2013. szept. 22. 20:27
15/17 anonim válasza:
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, de az az igazság, hogy itt egyáltalán nem is látszik, hogy van pocid.
16/17 anonim válasza:
És akkor hol volt a pocid? :) 6 hónapos poci nem ekkora :)
17/17 anonim válasza:
Lehet kicsi is, nekem volt olyan ismerősöm aki 40. hétre szült, de alig volt hasa. Vol aki megkérdezte, hogy éri már, hogy mozog. Neki befelé nőtt a baba és állandóan szenvedett, hogy mindent elnyom. Nekem meg akkora hasam volt, hogy állandóan azt kérdezték, hogy ikrek. nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!