Istenhegyi géndiagnosztika-18 heti uh, kit ajánlotok?
Ára 15ezer, ha jól láttam? Tényleg annyi?
És a 3 orvos:
Dr. Bátorfi József (szülész-nőgyógyász)
Dr. Hajdu Krisztina (szülész-nőgyógyász, genetikus)
Dr. Lintner Balázs (szülész-nőgyógyász)
Ki melyikőjüket ajánlja? Köszönöm előre is.
én Hajdu Krisztinánál voltam 12 hetesen, 30 ezer ft volt a kombinált teszttel együtt.
18 hetesen a Bátorfinál voltam, 15-ért, mindkettőjükkel maximálisan elégedett voltam.
Én Lintner Balázsnál voltam. A többieket nem ismerem. Nagyon jó doki. 1 órán át nézegette a babát, mindent kommentált, jó tapasztalataim vannak.
Jól láttad az árat, igen.
Ezek szerint mindegy kihez mész... Csak tudd, ha választasz dokit, lehet, hogy 2-3 hét múlva van csak időpont. Viszont ha mindegy, akkor 1 hét kb. Tehát időben kell választanod.
én is Lintner Balázshoz megyek két hét múlva 18. heti ultrahangra + szív ultrahangra. (nekünk picit vastagabb lett a tarkóredő érték, úgyhogy a negatív kromoszóma vizsgálat után még ez van hátra, nem is volt kérdés, hogy elmegyünk.
Igazából én Hajdú Krisztinához akartam menni a genetikai ultrahangra, de ő nem csinál szív ultrahangot, így maradt a Linter Balázs, mert így egybe megcsináljuk egy alkalommal 15.000 forintért a kettő vizsgálatot, egyébként pedig kétszer kellett volna kifizetnem ezt az összeget.
Utánaolvastam Lintner Balázsnak is és nagyon nagyon jó orvos, az apukája is ugyanebben a szakmában dolgozik, vagy dolgozott, ezt már nem tudom.
A méhlepény mintavételt viszont a Bátorfi József csinálta Hajdú Krisztinával, én még két ilyen jó orvossal soha nem találkoztam életemben, pedig ingyenes volt a vizsgálat, azt sem mondhatom, hogy a pénz miatt voltak kedvesek, nem.
Egyébként megnyugodhatsz, mert az Istenhegyi központban kizárólag a legjobb orvosokkal találkozhatsz, teljesen mindegy, hogy kihez mész, mindegyik nagyon jó orvos.
Viszont ha nem kellene szív ultrahangra mennem, akkor egyértelmű, hogy a Hajdú Krisztinához mentem volna, nem azért, mert ő biztosan jobb, mint a Lintner Balázs, hanem mert az összes fórumon az ő nevét ajánlják ha genetikust keres az ember, de még a kismamák között is személyesen is csak az ő neve merül fel, ha ilyen téma kerül szóba.
Koszonom szepen.
Es kapunk dvd-t meg kepet?
Koszonom a segitseget.
Jovo het pentekre kaptunk idopontot, Batorfi doktorhoz.
kérlek szépen írd majd meg, hogy milyen volt a vizsgálat!!
én utánad megyek 4 nappal és már nagyon várom!! :)
remélem minden rendben lesz vele.
és a ti babátokkal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!