Láttam, más is szokott ilyet. Tippelnétek nekem is, hány hetes ez a pocak?
2013. szept. 20. 22:23
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket! :D Ezek szerint mégsem olyan hatalmas a pocakom, mint ahogy hittem és érzem. :) 35 hetes vagyok és kisfiút várunk. :) Eddig sajna 14,5 kilót híztam... :/
2013. szept. 21. 09:00
13/18 anonim válasza:
Nyugi, gyorsan lemegy majd a fele víz! én 37 hetes vagyok és 16 kg + van rajtam
14/18 anonim válasza:
Na, akkor én mit szóljak?:D
Kórosan soványan kezdtem a terhességem (171cm 50kg) na most meg plusz 23kg!!!!!
39+1hkm
15/18 anonim válasza:
163 cm vagyok és 52 kg-val kezdtem, ami azért eléggé jó, de mégis rámjött eddig 16kg :D bár én az elején híztam gyorsan, mármint én 52 kg-ról 57-re simán ugrottam az első trimeszterben, de később már fokozatos lett.
16/18 anonim válasza:
Utolso, akkor eleg egyformak lehetunk! 164cm vagyok, 35 hetes, 56kg-rol indultam, most +11kg-nal tartok, tehat 67... Mondjuk nekem a 68kg volt eddig a vegso hatar, amit "beterveztem", de most egy het alatt 1kg-ot nottem. Remelem, h viz is, ha mar igy ramugrott ez az utolso kilo. Tegnap mondta is ket kulonbozo ismeros, h megdagadt a szam. Bar en nem erzem...
17/18 anonim válasza:
:D Lehet, de remélem azért majd gyorsan lemegy, én sem kívánkozok 68 kg-nál többet hízni :D
Kitartás csajok, nemsokára vége , ne felejtsük el, hogy ez mind kiért van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!