elmondanám a kötekedő 28-asnak,h. a google csak a gyakorira feltöltött képeket hozza ki a nyákdugóra. én is kerestem róla képet és csak itteni képre támaszkodhattam.
úgyhogy igaz már tudom milyen a nyákdugó, de ennek ellenére KÖSZÖNÖM minden jövendőbeli hasonszőrű elsőterhes kismamatársam nevében a feltöltést!
a többi kötekedő meg NE NYISSA MEG, HA NEM AKARJA LÁTNI!!!!
2013. szept. 22. 19:56
32/38 titok29 válasza:
Nah most kajak azert jottem hogy akar elkuldjem a jo k.va anyjaba azt a 2-3 embert aki szerint ez gusztustalan..kerdezem toluk mi a szarnak jonnek ide valaszolni ha semmi ertelmessel nem tudjak gyarapitani a ,tudatlan"kerdezo agyat???? Mellesleg sertegetesert tiltas jar.. utalom az ilyen prud alszent megaloman embereket, akik meg a komcsi korszakban eltek nyomorult kis eletuket..volt itt valami 3 gyerekes , neked meg ha a kislanyod odaviszi hozzad a veres bugyijat sirva hogy mi ez anya, azt mondod neki vidd innen es ne gusztustalankodj??? Az ilyen rosszindulatu szar emberekbe Kar A Levego!!!!!! A kerdezonek sima folyasa van bar megen sem szultem de abban biztos vagyok hogy az suru osszeallt massza kell legyen.
2013. szept. 22. 20:06
33/38 anonim válasza:
Ha a Facebookra tette volna üzenőfalra, na az érdekes lenne. De egy anonim oldalon kért segítséget, ami elvileg arra lett kitalálva, hogy amit máshol nem mersz, azt itt megkérdezheted! Úgy látszik egyesek agya ezt nem képesek feldolgozni!
Amúgy az a nem normális, aki pontosan tudja mit fog látni, megnézi, aztán meg habzik a szája, hogy júj, fúj....
2013. szept. 22. 22:17
34/38 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket.
Az ilyem 28as valaszado felek CSAK azert jarnak fel hogy kotoszkodjenek. Ahelyett hogy a gyerekeikkel torodnenek.... ! Arra sem meltoak hogy az ember vitaba szaljon veluk.
Megegyszer koszonom a hasznos tanacsokat es hogy megvedtete :)
2013. szept. 22. 23:06
35/38 anonim válasza:
28 as vagyok.a 32 es valaszra se meltatom! A masiknak aki a veres bugyival peldazot,annak uzenem hogy nyilvan nekem mutasa meg a lanyom,mivel az anyja vagyok es en erre felkeszitem,nem lefotozza a bugyijat es kozhirre teszi,mint a kerdezo a huvely valadekat:))) UNDORITO!! Meg szethuzza az ujjaval hat borzalom egyenesen:))
2013. szept. 23. 00:07
36/38 anonim válasza:
Ja most lattam 32 es te voltal aki veres bugyival peldaloztal,na csak valaszra meltattalak:)))
2013. szept. 23. 00:09
37/38 A kérdező kommentje:
Draga 58%os... mar a szazalekod is elarulja minek jarsz fel ide...! Az Undorito meg mindig te vagy! Ha ennyire undorito szamdra a kep minek nezted meg es elemezgetted? Tenyleg nincs jobb dolgod? Tegyel meg egy szivesseget, az idot amit ram szansz inkabb forditsd a gyerekeidre!!! Sajnalom, hogy ennyire unalmas es szanalmas az eleted... oszinten sajnallak. Nevetseges vagy. :) :) :)
2013. szept. 23. 07:09
38/38 anonim válasza:
Ne vitatkozzatok már.
Akinek nem tetszik, nem nézi, le kéne már zárni ezt a témát, már túl van tárgyalva nem gondoljátok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!