Ez a nyagdugo lenne? (Kep)
Tegnap a doki azt mondta 1 ujjnyira nyitva vagyok. 1 hete szite 24 oraba kemenyedek. Szerintetek meddig huzom meg?
Mar nem azert de aki a kerdesre akart valaszolni az elvileg tudja hogy nez ki a nyakdugo es azt is hogy nem epp etvagygerjezto. Szal minek nezitek meg ha tudjatok hogy undorito dolgot fogtok latni? Ja vagy csak azert hogy engem leundoritozzatok? Na ez sokkal undoritobb!!!!
Egyebkent meg nem ez az elsobilyen jellegu kerdes... mellesleg mar a kerdesben leirtam hogy kep is van szal nem arultam zsakba macskat ... es vegul senki fejehez nem tartottam fegyvett hogy nezze meg. Szal az undoritoak TI vagytok akik idejosztok "eszt" osztani es ismeretlenul itelkezni! :) ;)
Szerintem meg egy irtóra unatkozó kismama vagy aki unalmában már nem tud magával mit kezdeni. És igenis egy gusztustalan, undorító dolgot tettél fel. Hiába magyarázod a dolgokat attól még sok észre vall h felteszel ilyet. Aki meg hasonlót tett fel arról sincs más véleményem. Csakis az ami rólad.
Nem tudom azért legyenek már határok h miket teszünk fel. Jóh a vaginádról képet nem teszel fel h vajon szülni fogsz-e. Elképesztő.
Koszonom az ertekes hozzaszolasod de nem erdekel mit gondolsz! :)
Keress mast akivel kotekedhetsz ;)
Nem, ez még nem a nyákdugó. Nekem is volt sűrűn ilyen folyásom, mondtam is az orvosnak, meg is ijedt, mert még csak a huszonvalahanyadik héten voltam akkor. Megvizsgált, mondta, hogy minden rendben, de már nyílt a méhszájam.
Egyébként meg, aki azt írta, hogy undorító, az mi a francért nézte meg?! Szerintem sem a legkellemesebb látvány, de ezzel jár a terhesség.
Aki egy kismamat lefikaz az annyira melyen szegyellje magat amennyire csak lehet!!!!!!!!! Anno mikor en terhes voltam bizony orultem volna egy kepnek h tudjam milyen a nyakdugo!!!! Egy kismamat minen erdekel es minden aggaszt!!!
Ti nem vartatok babat!??? Ti tokeletesen tudtatok mindent!?
Erzeketlen tusko taho banda!!!!!
Oda van irva hogy kep, ha bantja az erzekeny lelkivilagotokat minek nezitek meg!!!!
Es ezek anyak es nok.... Fuj....
Elfelejtik hogy ok is vartak gyereket...vagy meg nincs is nekik es azert okosak...
Tapsvihar nektek!!!
Kedves kerdezo. Szetintem az nem nyakdugo.
De ami kesik nem mulik. Nemsokara babazhatsz!!!
Sok sikert es gratulalok!
26.vagyok.
Meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy oda vsn irva hogy : KEP!!!!!
mi a francnak nezi meg akinek ennyire erzekeny a gyomra...
Ettol ezerszer gusztustalanabb dolgok is vannak a neten amit megnezunk...
Mellesleg 2gyerekem van....
Kerdezo ne foglalkozz senkivel!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!