Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az, hogy a külső...

Mit jelent az, hogy a külső méhszáj újjkupnyira nyitva van?

Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok, voltam vizsgálaton és az orvosom ezt állapította meg, de nem mondta, hogy veszélyes lenne. Nem korai ez még?
2008. júl. 3. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ujjkúpnyit nem tudom, de ha nyitva a külső, akkor pihenj sokat, ne emelj, ne lépcsőzz, nehogy tovább nyíljon. Nekem 29 hetesen volt így, szigorúan sokat feküdtem, 3 hét múlva nem lett rosszabb.Milyen értéket írt a könyvedbe?Nem ilyesmit:Cg 3100?

Üdv, 33 hetes kismama

2008. júl. 3. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia, nem írt be erről semmilyen értéket, nem tartja veszélyesnek. Azt mondta, hogy a legtöbb másodszor szülő nő nyitva van ennyire, csak nem is tudnak róla, mert sima kézi vizsgálattal nem észrevehető. Nekem egy vérzés miatt volt egy feltáró vizsgálat, valamilyen fém akármivel, azzal állapította meg.
2008. júl. 3. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Csak hogy valami biztatót is írjak.Akinek hamar nyílik a méhszája, és ez az alkata miatt van (gyengébbek, lazábbak a szövetei), annál talán a szülés is könnyebben megy. Biztos lesz aki erre rácáfol, de élő példát is tudok erre.:-)
2008. júl. 3. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 26. héttől egy ujjnyira nyitva volt a külső méhszájam(3100), de az orvos azt mondta, hogy ettől még nyugodtan dolgozhatom is (irodai munka). A 30. hétig dolgoztam is, és még most sem változott semmit, pedig már 35. hetesek vagyunk, és ő lesz az első babóm :-D Remélem tényleg úgy van, ahogy az előttem szóló írta, és könnyebben szülünk majd :-D
2008. júl. 4. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 30 hetes vagyok, nekem és kb másfél hónapja egy újnyira nyitva van, de nincs baj. Azóta nem változott. Többet kel pihenni vele és ne emelj, ne eröltesd meg magad. A vizekkel vigyázz, talán nagyobb lehet a fertőzés veszély. Én már nem megyek a Balcsiba. Én is rem, hogy könnybb lesz megszülni. Amúgy van vmi homeos bogyó, ami az utolsó időben segít tágulni és lazítja az izmokat. Talán vajúdásnál kell kezdeni?? Hogy még könnyebb legyen. Kérdezzetek utánna!

Boldog babavárást!

2008. júl. 4. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!