Jók ezek az adatok 12 hetesen?
Figyelt kérdés
12+3 menstruáció szerint de a papíron mért csak 12 hét van? Vagy nem számít az a 3 nap eltérés?
TAS BPD: 20mm
CRL: 54 mm
TH-AC: 16mm
FL: 6,9 mm
Magzatvíztér: Kp. mv. Platentáció: Hátsó falon
2013. szept. 17. 07:30
1/6 anonim válasza:
Az én dokim mindig a betöltött hetek számát írja csak a papírra. Az első vizsgálatkor 6+2 hetes voltam a naptár szerint, akkor ő ránézésre azt mondta, hogy szerinte egy kicsit idősebb, mégis 6 hetes terhességet írt a leletre.
Az értékekről nem tudok még nyilatkozni, de neten vannak összehasonlító táblázatok terhességi hetekre lebontva, nézd meg ott.
2/6 anonim válasza:
A betöltött hetet írják rá. Egyébként jòk az adatok :) Tarkòredőt miért nem néztek?
3/6 A kérdező kommentje:
2 nap múlva megyek genetikai Uh-ra szerintem ott fogják nézni a tarkóredőt. Hasi vagy hüvelyi uh lesz? Ezt hasival csinálták.
2013. szept. 17. 08:15
4/6 anonim válasza:
Szerintem a genetikai hüvelyi lesz, mert nekem is olyan pici volt a babó, hogy nem látták részletesen. Tarkóredőt és egyéb méreteket még pontosan inkább hüvelyivel tudnak mérni. Ráadásul sokkal jobban láttam én is a picit az ultrahangon, nah meg az apuka is elérzékenyedett, ahogy rugdosott a babó :)
5/6 anonim válasza:
szia! jók az adatok :) nekem már hasival csinálták a 12 hetes genetikai uht! :) Boldog babavárást!
6/6 anonim válasza:
szia tényleg csak a betöltött heteket irják rá. én a 12heti genetikai unh 12+5hetes voltam ezt a doki mondta a méretei alapján de csak 12 hetet irt a papirra. érdwkes hogy multhét hétfőn voltam 12hetes holnap töltöm a 14et:) üdv egy másik idődimenzioba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!