Piroska és a farkas kérdése:
Kinek nehéz még a tünetmentes időszak?
Figyelt kérdés
Van még itt olyan, akinek nehéz/ aggódással teli az az időszak, amikor a kezdeti rosszullétek már nincsenek, a baba meg még nem mozog? Pl most azon aggódom, hogy amit az első - kb 10 hétben éreztem - hogy nemistudom, nyúlnak a szalagok, szóval, hogy alakul a méh, azt most csak nagyon enyhén érzem. De nem kéne azt egyre jobban éreznem, ahogy elvileg egyre nő a kisemberke? Már jóformán csak az van, hogy sokszor pisilek, és gyakran vagyok fáradt.2013. szept. 15. 15:26
1/4 anonim válasza:
Attòl hogy a terhességi tüneteid elmùltak,még nem kell rosszra gondolni. Tùl parázod.
Nekem pl semmi tüntem nem volt,nem is éreztem magam terhesnek,mégsincs semmi baj. A szalagok nyùlását én is éreztem,de már egy jò ideje nem. Ettől függetlenül nő anpocim és a baba méretei is rendben vannak.
Amikor majd megérzed az első mozgásokat,utána azon fogsz aggòfni ha egy nap nem érzed. Pedig az elején ez is teljesen változò. Van helye bőven,így olyan mozgásokat is végez,amit te meg sem érzel.
22+4 hkm
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem a legtöbb kismamának ez a "legrosszabb" időszak. :D Az első babámat sajnos elveszítettem, így amíg nem mozgott a baba tiszta ideg voltam. Nekem rosszulléteim sem igen voltak, de a rosszullétekre sem tudtam adni, mert az első babámmal folyamatosan rosszul voltam, a másodikkal aki jelenleg is a pocakomban lakik és 32 hetes vele pedig 4-5 olyan nap volt mikor rosszul voltam, amúgy semmi de semmi tünetem nem volt. Vannak mérföld kövek amiket vár az ember és szép lassan eljut a végére. :D Először vártam, hogy végre legyen szíve 6 hetesen , utána vártam, hogy legyünk túl a bűvös 12. héten, utána vártam a 16 hetes AFP és a 20. hetes genetikai vizsgálatot, amikor ezeken is minden rendben volt addigra 19 hetesen már mozogni is kezdett. Aztán szépen lassan egyre erősebben mozgott. Most a 30. hetet vártam, hogy töltse be mert akkor már igazán "nagyfiúnak" fog majd számítani, most pedig a 35. hetet várom, hogy beinduljon a hetekénti uh és ctg. aztán pedig végre a 40. héten megszülessen a baba. Az ember végig aggódik, és mindig azt hiszi ha eléri ezeket a mérföldköveket akkor majd jobb lesz, de nem lesz jobb, mert folyton lesz min aggódni. Kitartás, és hidd el egészen biztosan nincs baj a babáddal, ha baj lenne éreznéd és tüneteid is lenne (erős görcs, vérzés stb.) Élvezzed a terhességedet, élvezzed amíg még nincs nagy pocakod, élvezd ki szabadságod utolsó hónapjait, mert utána jó ideig nem lesz időd magadra. :D Kitartást és felejtsd el a rossz gondolatokat, jól van a baba és hidd el ma holnap már ficánkolni fog olyan gyorsan el repül az idő.
3/4 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is, 9. hétben vagyok és alig várom a következő ultrahangot,hogy megnyugtassanak jól van. :) Veled érzek és jó volt olvasni a többiek hozzászólását,kicsit segít,hogy nincs egyedül az ember.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy írtatok !
2013. szept. 16. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!