Nehezen gyógyuló sebek a terhesség alatt? Normális vagy valami gond lehet? Mivel lehet kezelni a sebeket?
Sziasztok!
Okt.9-re vagyok kiírva. Már egy ideje észrevettem, ha elvágom a kezem, beütöm magam, lehorzsolom a lábam, nagyon nehezen gyógyul, többször leesik a varr, utána vérzik, alig áll el. Csupa seb mindenem. Eddig, ami 2-3 nap alatt gyógyult, az is egy hónap,mire begyógyul, de a nyoma ott van. Komolyan már úgy néz ki, mintha összevertek volna.
Normális ez? Vagy mitől van? Eddig nem volt ilyen a terhességeim alatt.
Google szerint a lassú sebgyógyulás hátterében magas vércukorszint (cukorbetegség) vagy vashiány (vérszegénység) állhat, esetleg gyulladás vagy fertőzés vagy rossz higiénia.
De szerintem irány a háziorvos egy vérvételre és akkor az első hármat ki is lehet zárni.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Voltam dokinál, minden rendben, azt mondta, ne aggódjak, majd szülés után helyrejön. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!